Jobb och karriär hos Turkietresor
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback

Nyfiken på Turkietresor och resebranschen?

 
Vi håller alltid ögonen öppna efter kompetenta, drivna och duktiga medarbetare. Vi säljer mer än "bara" resor till värmen, vi säljer nämligen våra kunders bästa veckor under året, vilket ställer höga krav på oss. Vi är fast beslutna om att uppfylla dessa högt ställda förväntningar och kanske är det just DU som blir en del av vårt härliga team?

Vi har dock några krav på dig


Det är ett krav att man har genomfört en godkänd guideutbildning, har du dessutom erfarenhet inom service eller resebranschen tidigare så är det meriterande. 


Du ska ha fyllt 20 år, ha körkort och ska kunna svenska och engelska i både tal och skrift. Det är ett plus om ni kan tala ett annat skandinaviskt språk men det är inte ett krav. Som reseledare hos Turkietresor innebär det ett varierande jobb där man har transfer, välkomstmöte, hotellbesök, utflykter samt kontorsarbete. 


I en modern tid med mycket digitalisering gäller det att hänga med i utvecklingen men det är lika viktigt att den personliga känslan och servicen finns kvar. Vår ambition är att alltid ligga i framkant i resebranschen och det ställer höga krav på alla medarbetare. Att arbeta hos Turkietresor ska vara lärorikt, kul och utmanande där våra ledord är SERVICE & AFFÄRSMÄSSIGHET. Hos oss är alla medarbetare lika viktiga. Vi uppmuntrar till mångfald - och vi håller alltid ögonen öppna efter duktiga medarbetare. 

Skicka din ansökan, CV och guidebevis till[email protected]

Vi har för ögonblicket inga lediga tjänster.