Gruppresor - Turkietresor - lår oss hjälpa dig fixa den perfekta resan!
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback

 

Gruppresor för alla grupper


Hos Turkietresor hjälper vi gärna till med din nästa gruppresa, teambuildingresa eller andra arrangement där du reser tillsammans med minst 14 andra resande. Våra gruppresor kan arrangeras 1, 2 eller 3 veckor och vi hjälper dig gärna hitta det perfekta hotellet på den perfekta destinationen, och om du vill ha speciella möjligheter som tennisbanor, en extra stor pool, bra bord att spela bridge på eller nåt helt annat klarar vi det också. Kanske är ni ett handbollslag som vill ha bättre kondition tidigt på säsongen? Ett gäng boxningsentusiaster från ditt gym? Långdistanslöparklubben? Eller bara en gammal hederlig konferensresa till företaget? 

Stora familjer kan också beställa en gruppresa


Om familjen (eller två familjer som reser ihop) är över 15 resande kan vi se till att ni reser tillsammans som en grupp. Vi ser till att ni sitter tillsammans på flyget och bor nära varandra på hotellet. Ni kan få er egen buss från flygplatsen och vi kan se till, att resan blir en helt unik upplevelse. Kanske ett gemensamt hamambesök? En utflykt i egen buss till en utvald strand? Ska vi boka bord på stans bästa restaurang för att fira en födelsedag eller en förlovning?

Du får mycket gruppresa, konferens och upplevelser i Turkiet för reskassan


I Turkiet får man till att starta med alltid mycket resa för pengarna - och det gäller förstås också för grupper och konferenser. Mat och dryck är inte dyrt och kom ihåg att vi erbjuder många hotell med All Inclusive! Det är ett suveränt val om gruppen består av folk som har en stor aptit. Om vi ska hjälpa till med att boka in tennisbanor, green fee eller nåt helt annat brukar det också ligga en del under motsvarande priser i t.ex Spanien eller Grekland.


Så här gör du om du vill att Turkietresor ska arrangera din gruppresa


Kontakta oss på adressen [email protected] Berätta för oss i stora drag vad resan handlar om, antal personer, när ni vill resa och om det finns speciella behov vi ska ta hänsyn till. Så vänder en av våra gruppreseexperter tillbaka till dig för att komma med några idéer och förslag. Vi ser fram till att höra av dig!