Villa Sun Flower Hotel - Populärt hotell centralt i Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Villa Sun Flower Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kadipasa Mah., Cuceler Sok No:6, 07400
Hotell beskrivning

Välj mellan lägenhet eller hotellrum på detta härliga familjehotell


Populära Villa Sun Flower Apart Hotel är beläget centralt i Alanya och består av tre byggnader. Här trivs hela familjen och du har möjlighet att välja om du vill bo i lägenhet med eget kök eller hotellrum.

Det härliga poolområdet bjuder in till både skön avkoppling och svalkande dopp. Här finns två pooler och en separat barnpool för de yngsta gästerna. Mellan doppen kan barnen även roa sig på lekplatsen. Blir ni sugna på något gott serverar poolbaren svalkande drycker. Njut av ett besök i hotellets spa-center som erbjuder turkiskt bad, massage och behandlingar mot avgift. Under högsäsong anordnar hotellet underhållning flera gånger i veckan.

Vill ni utforska området kan ni gå till ”25-metersgatan” på några minuter. Här finns ett stort utbud av butiker och lokala restauranger. Basarområdet och hamnen ligger också en kort promenad från hotellet. 

Trådlöst internet i hotellets allmänna utrymmen mot en avgift. Var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum
Fina rum för 2 personer. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minikyl, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Superiorrum
Fina rum för 2 personer. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, minikyl, luftkonditionering, TV, kassafack (extra avgift) och fransk balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Junior Svit
Trevliga rum för 4 personer med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och öppet kök med två bäddfåtöljer. Dessutom innehåller rummet luftkonditionering, minikyl, TV, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Rummen ligger i annexbyggnaden.

Svit - Poolutsikt
Trevliga rum för 4 personer med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med två bäddfåtöljer. Dessutom innehåller rummet luftkonditionering, minikyl, TV, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Svit – Landutsikt
Trevliga rum för 4 personer med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med två bäddfåtöljer. Dessutom innehåller rummet luftkonditionering, minikyl, TV, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Svit – Utsikt mot borgen
Trevliga rum för 4 personer med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och öppet kök med två bäddfåtöljer. Dessutom innehåller rummet luftkonditionering, minikyl, TV, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Frukost : 08:00 - 10:00
Lunch : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
Snacks : 10:00 - 11:00 och 15:30 - 17:00
Kaffe och kaka : 17:00 - 18:00
Glass : 11:00 - 12:00 och 17:00 - 18:00
Dryck : 10:00 - 23:00


Övrig information

Under högsäsong ordnar hotellet en gratis shuttlebus till stranden några gånger om dagen. Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras. Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool • Barnpool Restaurang Bar Internet (mot avgift) Avstånd till Kleopatrastranden 700m  Alanya centrum 500m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum