Utopia Beach Club Turkiet Antalya-området Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Utopia Beach Club
TrustYou Tooltip Text
Hotell beskrivning

I Incekum, ca 25 km väster om Alanya finner du det härliga Ultra All Inclusive hotellet Utopia Beach Club. Här trivs alla som vill ha aktiviteter och underhållning för hela familjen och som vill bo nära den barnvänliga Incekumstranden.

 

Hotellet erbjuder flera möjligheter för sköna dopp. Här finns två poolområden med utsikt över havet omgivna av svajande palmer, solstolar och parasoll. Föredrar du salta bad och sand mellan tårna väljer du mellan den fina sandstranden, den lilla viken eller lagunen som alla är blåflaggade.  

 

I spa-centret kan du njuta av en bastu eller turkiskt bad, och det är också möjligt att få en avkopplande massage. Det är också i spa-centret som du hittar inomhuspoolen. Önskar du en aktiv semester erbjuds bland annat yoga, pilates och step aerobic. Eller vad sägs om att utmana varandra på en omgång tennis?

 

Under högsäsong anordnar hotellets underhållningsteam aktiviteter och underhållning. När mörkret faller är det underhållning i form av shower, livemusik och kvällar där DJ:n ordnar fest hela natten lång. För de yngre barnen anordnas bland annat minidisco, ansiktsmålning och skattjakt. Det finns också en internationell miniklubb för barn i åldrarna 4-12 år och en lekplats.

 

Hotellet lämpar sig inte för personer som har svårt att gå då de flesta av hotellets faciliteter ligger utanför hotellets huvudbyggnad och har flera trappor och nivåskillnader.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt. Var dock medveten om att anslutningen ofta är mycket instabil och att det sällan är möjligt att streama filmer etc.


Rums information

Standardrum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum Villa

Elegant inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Elegant inredda rum för 4 personer med två rum. Rummen har ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum Villa

Elegant inredda rum för 4 personer med två sovrum. Rummen har ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med en soffgrupp. Rummen innehåller också 2 TV-apparater, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Snacks

12:00 – 16:00

La’ Patisserie

10:00 – 00:00

Gözleme (turkiska pannkakor)

12:00 – 16:00

Köttbullar och bröd

16:00 – 18:00

Glass

12:00 – 16:00

Tidig frukost

03:00 – 07:00

 

Drycker

Sunset Bar Lobby

24 timmar

Pool Bar

10:00 – 19:00

Laguna Bar

10:00 – 00:00

Incekum Bar

10:00 – 18:00

 

A’la Carte Restaurang – Mot kostnad. Kom ihåg att reservera bord.

A’la Carte

19:00 – 22:00

 

 

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA och skönhetscenter och utvalda sportaktiviteter mot en avgift.

 

Var uppmärksam på att vägen ner till stranden består av trappor och nivåskillnader.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

  

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpool  Ultra All Inclusive Gratis internet
Avstånd till stranden 0 m Avsallar 3 km Alanya 25 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum