Theo Hotel Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Theo Hotel
TrustYou Tooltip Text
Agia Marina 731 00, Chania
Hotell beskrivning

Theo Hotel är ett trevligt, familjeägt lägenhetshotell som ligger på en höjd i Agia Marina med en fantastisk utsikt över havet. Här trivs alla som vill bo i lugna omgivningar en kort promenad från stranden.

 

Vid det härliga poolområdet finns en pool samt en barnpool och en solterrass med solstolar, parasoller. Poolbaren serverar svalkande drycker och i restaurangen är det möjligt att köpa en enklare måltid om hungern smyger sig på. En kort promenad från hotellet ligger stranden där du kan spendera långa dagar med salta bad och njuta av solens varma strålar.

 

På Theo Hotel kan du välja om du vill bo i lägenhet eller hotellrum och frukost ingår i vistelsen. För den aktive resenären finns ett fitnessrum och en inomhuspool.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk på att anslutningen är både långsam och ostabil och att det inte är möjligt t.ex. för att streama filmer och liknande.

 

Observera att det finns ett antal trappor på hotellområdet.

Rums information

Standardrum

Trevliga rum för 2 personer. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), minikylskåp, kassafack (extra avgift) och en balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Studiorum

Trevliga enrumslägenheter för 3 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar och en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), tekök med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Trevligt inredda tvårumslägenheter för 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett kombinerat sovrum/vardagsrum med två bäddsoffor och öppet kök. Lägenheterna är utrustade med kokvrå med den mest nödvändiga köksutrustningen, vattenkokare, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), telefon och balkong. Badrummen har dusch, toalett och hårtork.

 

Trerumslägenhet

Snyggt inredda tvårumslägenheter för 6 personer. Alla lägenheter är inredda med två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett kombinerat sovrum/vardagsrum med två bäddsoffor och öppet kök. Lägenheterna är utrustade med kokvrå med den mest nödvändiga köksutrustningen, vattenkokare, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), telefon och balkong. Badrummen har dusch, toalett och hårtork.

 

Maisonetterum

Trevligt inredda, lite mindre tvårumslägenheter för 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett kombinerat sovrum/vardagsrum med två bäddsoffor och öppet kök. Lägenheterna är utrustade med kokvrå med den mest nödvändiga köksutrustningen, vattenkokare, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), telefon och balkong. Badrummen har dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost inkl.

Service mot kostnad

Luftkonditionering: Ca. 6 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Poolbar Inomhuspool Gratis internet
Avstånd till strand 150 m Lokalt centrum 1,5 km Chania 9 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum