Sunway Apart - Mindre lägenhetshotell som är väldigt populärt bland skandinaver
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Sunway Apart
TrustYou Tooltip Text
Kızlar Pınarı Mah. Yıldız Sk. No:18
Hotell beskrivning

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.


Det mysiga lägenhetshotellet Sunway Apart är ett mindre hotell med ett bra läge i närheten av saluhallen där den populära tisdagsmarknaden hålls och en kort promenad från Kleopatrastranden.

Hotellet har ett mysigt poolområde med en pool med en liten vattenrutschbana, barnpool och solstolar och parasoll. Blir ni törstiga eller hungriga finns både en bar och en restaurang där ni också kan köpa frukost.

Vill ni ta er till Alanyas livliga centrum kan ni promenera dit eller ta lokalbussen som har en hållplats precis utanför hotellet. I anslutning till hotellet ligger en av områdets mest besökta restauranger, där serveras det inte bara god mat, utan det är också något av en mötesplats för skandinaviska turister, till stor del för att de visar skandinavisk TV.

Trådlöst internet finns på hotellets allmänna områden, var dock uppmärksam på att uppkopplingen kan vara mycket långsam och ostabil, samt att det inte är möjligt att streama film eller liknande.

Rums information

Tvårumslägenhet 3 personer
Trevliga tvårumslägenheter inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, och ett kombinerat sovrum/vardagsrum med ett öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna är utrustade med pentry och enkla köksredskap, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack, TV (med vissa skandinaviska kanaler) och balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Trådlöst internet finns mot avgift.

Trerumslägenhet 5 personer
Trevliga trerumslägenheter inredda med två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, och ett kombinerat sovrum/vardagsrum med ett öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna är utrustade med pentry och enkla köksredskap, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack, TV (med vissa skandinaviska kanaler) och balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Trådlöst internet finns mot en extra avgift.

Mat / Dryck Koncept

Måltider ingår ej.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:                       Ca. 7 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                                       Ca. 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Internet på rummet:                     Ca. 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Var uppmärksam på att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Övrig information

Luftkonditionering, kassafack och internet på rummet mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool  Restaurang Bar  Internet (mot avgift)  Avstånd till Kleopatrastranden 800m. Alanya centrum 1,5 km.

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum