Sun Hotel by En Vie Beach Turkiet Antalya-området Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Sun Hotel by En Vie Beach
TrustYou Tooltip Text
Güller Pınarı, Ahmet Tokuş Blv. No:24, 07400
Hotell beskrivning

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.


Sun Hotel by En Vie Beach (tidigare Sun Hotel) ligger bokstavligt talat på stranden, precis bredvid det ursprungliga En Vie Beach Hotel. Byggnaden genomgick en större renovering vintern 2020-2021 och idag är hotellet som en extra byggnad till En Vie Beach – ett litet men exklusivt boutiquehotell, inrett i skandinavisk stil.

 

Hotellet delar faciliteter med En Vie Beach, och det är också här restaurangen och baren ligger. Båda är populära, och besöks också ofta av gäster som inte bor på hotellet, särskilt på kvällen.

 

Från hotellet har du direkt tillgång till stranden, där hotellets gäster kan använda solstolar och parasoll utan kostnad. I hotellets minipool kan du svalka dig under varma dagar – den lämpar sig dock inte för att simma.

 

Hotellet är ett vuxenhotell (+16 år), men barn har tillgång till både restaurangen och stranden.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att uppkopplingen ofta är både långsam och instabil, och det går därför inte att streama film mm.

 

Badhanddukar kan hyras. Paviljonger / Cabanas på stranden mot en avgift.

Rums information

Standardrum

Eleganta rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, kassafack, TV, minibar (extra avgift), telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum med havsutsikt

Eleganta rum för 2 personer. Alla rum innehåller dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, kassafack, TV, minibar (extra avgift), vattenkokare, telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost inkluderat.

Mer information om hotellet Stäng
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum