Perla Apartments Grekland Kreta Heraklion
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Perla Apartments
TrustYou Tooltip Text
Agia Pelagia 71500, Heraklion Crete Island, Greece
Hotell beskrivning

 Familjeägt lägenhetshotell i lugna omgivningar

 

I lugna omgivningar och vacker natur ligger det mysiga lilla lägenhetshotellet Perla Apartments. Här blir du varmt välkomnad av värdfamiljen som äger hotellet.

 

Vid hotellets trevliga poolområde kan du slå dig ner på en solstol i skuggan av ett parasoll eller ta ett dopp i den svalkande poolen.  Här kan du njuta av en kall dryck i poolbaren eller äta en enklare måltid från snackbaren. En kort promenad tar dig till stranden där du kan njuta av solen och salta bad.

 

Hotellets alla lägenheter har ett litet pentry så att det är enkelt att laga enklare måltider själv. Här finns en stormarknad i närheten av hotellet där du kan handla det du behöver.

  

Agia Pelagia är en charmig kuststad, byggd på en sluttning. Staden är därför inte lämplig för personer som har problem med att gå. I staden hittar du ett bra urval av tavernor, restauranger, souvenirbutiker och en härlig strand.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

 

Observera att vi inte har guider i Agia Pelagia. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

Rums information

Studio 2 personer

Trevliga och enkla enrumslägenheter. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med kylskåp, kaffebryggare och brödrost samt de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Trevliga och enkla lägenheter med två rum. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med kylskåp, kaffebryggare och brödrost och de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Trerumslägenhet 5 personer

Trevliga och enkla lägenheter med tre rum. Alla lägenheter har två sovrum, alla med dubbelsäng eller två enkelsängar samt kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med kylskåp, kaffebryggare och brödrost och det mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:   Ca. 6 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                 Ca. 6 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Övrig information

Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Branta trappor och stora nivåskillnader på hotellområdet. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Snackbar Gratis internet på allmänna områden
Strand 300 m Supermarket 10 m Lokalt centrum (Agia Pelagia) 300 m Heraklion 20 km  Chania flygplats ca 126 km

 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum