May Flower Apart - Centralt lägenhetshotell med massa aktiviteter för alla åldrar
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
May Flower Apart Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kadıpaşa Mah. Sugözü Cad. No:2 07400 Alanya, ANTALYA / Türkiye
Hotell beskrivning

Perfekt läge nära både strand och centrum

 

Lägenhetshotellet May Flower Apart passar perfekt för vänner, par och familjer som vill njuta av sol och bad men ändå ha nära till allt vad Alanya centrum har att erbjuda. Lägenheterna har pentry så du väljer själv om du vill laga enklare rätter själv eller prova hotellets restaurang.

 

Hotellet har ett mysigt poolområde omgivet av grönska och med plats för svalkande dopp och härliga stunder i skuggan på en solstol. De yngre gästerna kan plaska i barnpoolen eller roa sig på lekplatsen medan de äldre barnen kan utmana varandra på bordsfotboll, biljard och airhockey

 

På hotellet finns en minimarket för mindre inköp och skulle det saknas det något finns det gott om affärer runt knuten. Här kan ni välja om ni vill göra egen frukost i lägenheten eller beställa frukostbuffé i hotellets restaurang.  

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock uppmärksam på att förbindelsen ibland är både instabil och långsam, och att det sällan är möjligt att streama film eller liknande.

 

Rums information

Studio lägenhet 2 personer

Fina enrumslägenheter inredda med ett kombinerat sovrum/vardagsrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett öppet kök. Lägenheterna är utrustade med pentry som har enkel köksutrustning, kaffekokare, vattenkokare, LED-TV, luftkonditionering, kassafack, telefon och balkong. Badrummen har badkar eller duschkabin, toalett och hårtork.

 

 

Tvårumslägenhet 5 personer

Fina tvårumslägenheter inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett kombinerat sovrum/vardagsrum med en bäddsoffa och öppet kök. Lägenheterna är utrustade pentry med enkel köksutrustning, kaffekokare, vattenkokare, TV, luftkonditionering, kassafack, telefon och balkong. Badrummen har badkar eller duschkabin, toalett och hårtork.

Måltider
Inga måltider ingår. Frukostbuffé mot tillägg.
Övrig information

Stads- och turistområde med genomfartstrafik. Luftkonditionering och kassafack mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Service mot kostnad
Luftkonditionering: Ca. 6 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:               Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.
Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Bar Restaurang Gratis internet 
Avstånd till Kleopatrastranden 1,1 km Avstånd till centrum 200 m • Antalya flygplats ca 130 km


Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum