Matzi Apartments Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Matzi Apartments
TrustYou Tooltip Text
Epar.Od. Gerani - Koufou, Platanias 730 14
Hotell beskrivning

 Familjeägt lägenhetshotell med havsutsikt

 

I vackra omgivningar med utsikt över havet ligger det charmiga, familjeägda lägenhetshotellet Matzi Apartments. Här trivs ni som vill bo nära stranden i lugna och vackra omgivingar.

 

Vid det härliga poolområdet med havsutsikt finns det plats för lugna stunder i en solstol under ett parasoll eller ett svalkande dopp i poolen. De yngsta gästerna kan plaska och leka i den avskilda barnpoolen. 

 

Kvällarna spenderas med fördel i Gerani som ligger en kort promenad från hotellet. Här kan ni strosa på mysiga gator och äta middag på någon av tavernorna som finns här. Lockar ett besök i Chania är det enkelt att ta sig dit med lokalbuss eller taxi.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiolägenhet 2 personer

Trevligt inredda enrumslägenheter. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork. Vissa lägenheter har trappsteg mellan sovdel och kök.

OBS: Ekonomi Studio har ingen balkong / terrass!

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Trevligt inredda lägenheter med två rum. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Trerumslägenhet 6 personer

Trevligt inredda lägenheter med tre rum. Alla lägenheter har två sovrum med resp. en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, pentry med nödvändig köksutrustning samt balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Observera att alla lägenheter varierar i storlek och planlösning.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Övrig information

Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Lägenhetshotell Pool Barnpool Gratis internet
Strand 30 m Lokalt centrum (Gerani) 400 m Chania 13 km  Chania flygplats ca 33 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum