Lycasti Hotel Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Lycasti Hotel
TrustYou Tooltip Text
Tavronitis 73006, Chania Crete
Hotell beskrivning

Lycasti Apart Hotel är ett enkelt lägenhetshotell beläget i den lilla staden Tavronitis, ca. 18 km väster om Chania. Här finns inte så många faciliteter, men det är en god stämning här, och personalen gör allt de kan för att hotellets gäster ska känna sig som hemma.

 

Det mysiga poolområdet, som är omgivet av träd och frodiga växter, blir snabbt en naturlig samlingspunkt för hotellets gäster. Här kan du njuta av solen, eller koppla av med en bok i den stora trädgården, i skuggan under ett träd. Det finns också en liten restaurang där du kan köpa frukost och lättare måltider.

 

Rums information

Studiolägenhet

Enkelt inredda lägenheter till tre personer. Alla lägenheter är inredda med ett kombinerat sovrum/vardagsrum med öppet kök. lägenheterna har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, kokvrå med den mest nödvändiga utrustningen, air-condition, säkerhetsbox (mot betalning) och balkong eller terrass.

Badrummen har badkar eller duschkabin, toalett och hårtork.

 

Superior Studiolägenhet

Enkelt inredda lägenheter till tre personer. Alla lägenheter är inredda med ett kombinerat sovrum/vardagsrum med öppet kök och en soffhörna. lägenheterna har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, kokvrå med den mest nödvändiga utrustningen, air-condition, säkerhetsbox (mot betalning) och balkong eller terrass.

Badrummen har badkar eller duschkabin, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Enkelt inredda lägenheter till fyra personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum (på loftet), med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum/vardagsrum med öppet kök och två enkelsängar eller bäddsoffor. Lägenheterna har kokvrå med dom mest nödvändiga utrustningen, air-condition, säkerhetsbox (mot betalning) och balkong eller terrass.

Badrummen har badkar eller duschkabin, toalett och hårtork.

Måltider
Inga måltidet ingår.
Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info
Pool - Barnpool - Chania flygplats ca 39 km
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum