Leda Beach Hotel Turkiet Antalya-området Side
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Leda Beach Hotel
TrustYou Tooltip Text
Side, 07330 Manavgat/Antalya
Hotell beskrivning

 Populärt hotell med bungalows


På Leda Beach bor du vid Sides västra strand med den gamla stadsdelen precis runt hörnet. Hotellet ligger i ett charmerande område med antika pelare och ruiner. Här bor du perfekt om du vill ha närhet till både strand och stad.

Hotellet består av flera mindre byggnader och överallt omges du av gröna träd och buskar och färgglada blommor. Här finns också ett mysigt poolområde med pool och barnpool och ungefär 50 meter från hotellet ligger hotellets privata strand. Hotellet har också en restaurang som serverar turkiska och internationella rätter och en bar.

Trådlöst internet finns tillgängligt mot avgift i hotellets allmänna utrymmen. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil och att det inte är möjligt att streama filmer och liknande.


Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.

Rums information

Standardrum


Trevliga rum för två personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minikyl, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Familjerum


Trevliga rum för fyra personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar samt en våningssäng, TV, telefon, minikyl, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

Bungalow


Trevliga rum för två personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minikyl, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Observera att ekonomirum inte har balkong / terrass!

Måltider
Frukost.
Övrig information

Turist- och stadsområde. Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Bagaget måste bäras ca 30 meter till receptionen då transferbussen inte kan köra ända fram till hotellet. Branta trappor och stora nivåskillnader. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag, som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering: Ca 7 euro per dag eller 45 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

 Pool  Barnpool  Restaurang  Bar 
 
Strand 50 m  Side centrum 100 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum