Labranda Alantur Resort Turkiet Antalya-området Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Labranda Alantur Resort
TrustYou Tooltip Text
Kestel Mah. Sahil Cad. Alanya
Hotell beskrivning

Labranda Alantur Resort är ett 5-stjärnigt resorthotell direkt vid stranden i en naturligt odlad botanisk trädgård. Hotellet består av en huvudbyggnad och en bungalowbyggnad och är beläget i Kestelområdet, endast 6 km från Alanya centrum. Hotellet passar perfekt för alla som vill ha en semester i lyxiga omgivningar, inte allt för långt från Alanyas pulserande stadsliv.

 

Hotellet har flera olika poolområden och här finns något för alla. Gillar ni fart och fläkt kan ni spendera dagen vid poolen med rutschkanor eller poolen med aktiviteter och underhållning. Vill ni hellre koppla av och ta det lugnt finns en relax pool (+16) och för de allra yngsta finns barnpooler. Från hotellområdet har ni direkt tillgång till hotellets privata strand om ni hellre vill svalka er i Medelhavets vågor.

 

Är ni ute efter avkoppling har hotellet en härlig spa-avdelning som erbjuder hamam, bastu, massage och en rad olika behandlingar (mot avgift). Vill ni hellre ha en aktiv semester anordnar animationsteamet roliga aktiviteter under dagen och underhållning på kvällen. Här finns också möjlighet att vara med på aerobics, spela tennis eller träna i gymmet. För barn mellan 4-12 år finns en internationell miniklubb och en lekplats.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.


Rums information

Standardrum Bungalow

Fint inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller vatten), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårfön.

 

 

Familjerum Bungalow

Fint inredda rum för 3 vuxna och 2 barn eller 4 vuxna med möjlighet för en extrabädd. Alla rum har två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i vardera rum, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller vatten), kassafack och två balkonger eller terasser. Badrum med dusch, toalett och hårfön.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Midnattssoppa

23:00 – 24:00

 

Dryck

Pool Bar

10:00 – 24:00

Lobby Bar

10:00 – 24:00

Beach Bar*

10:00 – 18:00

Coco Bar **

10:00 – 03:00

*Öppet till september
**
Mot kostnad

 

 

A’la carte – Ett besök i en restaurang är inkluderat –  reservation krävs.

 

Italiensk

19:00 – 21:00

Fisk

19:00 – 21:00

 

 

Utvald importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice, behandlingar i spa-centret, motoriserade vattensporter, uthyrning av tennisracketar och bollar och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet. 

 

Shorts och badkläder är ej tillåtna i restaurangerna.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

3 pooler – Barnpooler – Vattenrutschbanor – Spa-center
Miniklubb - Privat strand 0 m – Alanya centrum 6 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum