Kahya Resort Aqua & Spa Turkiet Antalya-området Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Kahya Resort Aqua & Spa
Hotell beskrivning

Kayha & Resort, är ett härligt All Inclusive hotell beläget i Payallar i utkanten av Alanya. På detta härliga hotell trivs både par och barnfamiljer och här bor du en kort promenad från hotellets privata strand.


Hotellet har ett trevligt poolområde med plats för både lek och bus och lata dagar på en solstol. Här finns två pooler att välja mellan varav den ena har vattenrutschbanor för den som gillar fart och fläkt. För de allra yngsta gästerna finns en barnpool att busa och plaska i. Föredrar du salta bad ligger hotellets privata strand en kort promenad från hotellet, för att komma dit är det bara att använda tunneln under huvudvägen. 


Hotellet har en härlig SPA-avdelning om du vill koppla av och unna dig något extra. Vill du hellre vara aktiv är det möjligt att t.ex spela bordtennis, dart eller träna i gymmet. Hotellets animationsteam arrangerar roliga aktiviteter och underhållning för hela familjen. För de yngsta gästerna finns det också en internationell miniklubb (ej skandinavisktalande personal).
 
 
Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets lobby. Var dock uppmärksam på att uppkopplingen kan vare både långsam och instabil, och att det därför inte är möjligt att streama film eller liknande. 

Rums information

Ekonomirum

Trevliga rum för tre personer med möjlighet till en extrabädd för ett barn. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller vatten och mineralvatten), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Observera att ekonomirummen kan vara mindre än standardrummen och kan vara placerade på bottenvåningen. Utsikt och balkong / terrass kan inte garanteras.

 

Standardrum

Trevliga rum för tre personer med möjlighet till en extrabädd för ett barn. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller vatten och mineralvatten), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Trevliga rum för 4 personer med två sovrum. Ett sovrum innehåller en dubbelsäng, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller vatten och mineralvatten), kassafack (mot avgift) och balkong. Det andra sovrummet innehåller två enkelsängar. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:30 – 16:00

Kaffe och kakor

16:30 – 17:30

Patisserie

15:00 – 18:00

Midnattssnacks

22:30 – 06:00

 

 

Drycker

 

Lobby Bar

24 timmar

Relax Bar

10:00 – 00:00

Aqua Bar

10:00 – 20:00

Snack Bar

10:00 – 17:30

Disco Bar*

00:00 – 02:00

 

*Alla drycker mot avgift.

 

A’la Carte Restauranger (turkisk, fisk) - En måltid per vistelse inkl. Bordsreservation krävs. Öppen vissa dagar i veckan.

 

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet.

 

Alla behandlingar i SPA-centret och utvalda sportaktiviteter mot en avgift. Miniklubben är öppen vissa timmar om dagen, sex dagar i veckan.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Poolhanddukar finns att låna mot en deposition.

 

Hög musik från animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram kommer att förekomma.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong.

 

Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras. Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag, som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpool  Vattenrutschbanor Restaurang Bar Gratis Internet (Lobby)
Avstånd till strand 50 m Konakli centrum 2 km Alanya centrum 17 km Antalya flygplats ca 110 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum