Holiday City Hotel, Side Turkiet - 4-stjärnigt hotell
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Holiday City Hotel
TrustYou Tooltip Text
Yalı, Süleyman Demirel Blv. no:256, 07330 Manavgat/Antalya
Hotell beskrivning

Holiday City Hotel är ett mindre hotell i Kumköy, ca: 3 km från Side centrum. Här finns ett bra poolområde med pool med en vattenrutschbana som är öppen några timmar dagligen, en barnpool för de minsta barnen, samt en solterrass med solstolar och soltak. Det finns också ett litet spa med hamam, bastu och möjlighet till massage (mot extra avgift) och ett litet gym.


Stranden ligger ca 600 m från hotellet. Här kan du njuta av solen och prova olika typer av vattensporter (avgifter tillkommer). I området runt hotellet hittar du både restauranger och butiker.


Trådlöst internet finns tillgängligt. Var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Ekonomirum

Moderna rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minibar (vatten vid ankomst), luftkonditionering, vattenkokare med kaffe/te, kassafack (mot extra avgift) och balkong. Badrum med badkar / dusch, hårtork och toalett.

 

Standardrum

Moderna rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minibar (vatten vid ankomst), luftkonditionering, vattenkokare med kaffe/te , kassafack (mot extra avgift) och balkong. Badrum med badkar / dusch, hårtork och toalett.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 20:30

Lobby Bar

10:00 – 23:00Importerad alkohol, drycker  som serveras i flaska, färskpressad fruktjuice, behandlingar i spa-centret, vissa faciliteter ingår inte  i All Inclusive-konceptet. Pool / strandhanddukar finns att låna och byts mot en avgift.Ingen alkoholservering  för personer under 18 år.Höga ljud från närliggande hotell kan förekomma.Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra faciliteter och aktiviteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan Turkietresor blivit informerade.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att begränsas utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool -  Vattenrutschbana - Restaurang - Bar
Spa - Gratis internet - Strand 600 m. - Side centrum 3 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum