Helios Apartments Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Helios Apartments
TrustYou Tooltip Text
Ag. Apostoli, Chania, Crete, Greece
Hotell beskrivning

 Härligt lägenhetshotell i Agii Apostoli

 

I Agii Apostoli ligger det härliga lägenhetshotellet Helios Apartments. Här bor ni bekvämt i rymliga lägenheter en kort promenad från stranden och i närheten av traditionella tavernor, restauranger och matbutiker.

 

Poolområdet är omgivet av grönskande träd och lockar till både lata dagar och svalkande dopp. Här kan du njuta av dagen på en skön solstol under ett parasoll och de minsta kan plaska i barnpoolen. Poolbaren erbjuder svalkande drycker och enklare måltider och snacks. Om du vill lyxa till det lite extra och få frukosten serverad varje dag går det att köpas till på plats.

 

På bara några minuter tar du dig till stranden där du kan spendera dagen med en god bok och salta bad i det glittrande vattnet. Om du vill utforska Chanias många möjligheter kan du enkelt ta dig dit med lokalbuss eller taxi.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.


Byggbuller från granntomten kan förekomma.

Rums information

Studiolägenhet 2 personer

Snyggt inredda enrumslägenheter med möjlighet till en extrasäng på bäddsoffan. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.

  

Tvårumslägenhet 4 personer

Snyggt inredda tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.


Familjerum 6 personer

Rymliga trerumslägenheter med två sovrum, vardera med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 15 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Övrig information

Kassafack mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Poolbar Gratis internet
Agii Apostoli 200 m Strand 200 m Chania 4 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum