Eva Suites Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Eva Suites
Agia Marina (main road) Chania Crete 73014 Greece
Hotell beskrivning

 Charmigt lägenhetshotell i grekisk stil

 

På mysiga lägenhetshotellet Eva Suites trivs alla som vill spendera långa dagar på stranden men också ha närhet till butiker och restauranger. Hotellet är inrett i klassisk grekisk stil och har en riktigt bra atmosfär.

 

Hotellet har två härliga poolområden som lockar till lata dagar i solen och sköna simturer, varav en har en liten barnpool. Slå dig ner på en solstol, ta ett svalkande dopp i poolen eller njut av en god dryck från baren. Stranden ligger en kort promenad från hotellet där ni kan njuta av långa dagar i solen och svalkande bad i det glittrande havet.

 

Agia Marina erbjuder ett bra utbud av mysiga butiker, traditionella tavernor och barer. Lockar stadspulsen i Chania är det lätt att ta bussen eller taxi dit.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiolägenhet

Enkla men trevliga enrumslägenheter för 2 personer. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar och toalett.

 

Studio Trippel

Enkla men trevliga enrumslägenheter för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering (extra avgift), pentry med den mest nödvändiga köksutrustningen, kassafack (extra avgift) och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar och toalett.

 

Tvårumslägenhet

Enkla men trevliga tvårumslägenheter för 3 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, pentry med den mest nödvändiga köksutrustningen, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar och toalett. Vissa lägenheter har två våningar med en smal spiraltrappa mellan våningarna.


Superior Lägenhet

Enkla, lite större tvårumslägenheter för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffor, pentry med den mest nödvändiga köksutrustningen, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar och toalett. Vissa lägenheter har två våningar med en smal spiraltrappa mellan våningarna.

 

Observera att lägenheterna varierar i storlek och layout.

Mat / Dryck Koncept

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Luftkonditionering: Ca. 6 euro per dag, som betalas direkt till hotellet.
Kassafack: Ca. 15 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Övrig information

Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool  Bar Gratis internet
Strand 70 m Lokalt centrum 50 m Chania 10 km  Chania flygplats ca 28 km

 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum