En Vie Beach - Elegant vuxenhotell direkt på stranden
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
En Vie Beach
TrustYou Tooltip Text
Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Blv. No:22, 07460
Hotell beskrivning

 Ett modernt hotell precis vid stranden


En vie Beach är ett 3-stjärnigt elegant vuxenhotell mitt på östra stranden, med bara 5 minuters gångavstånd till Alanyas livliga hamn. Hotellet är lyxigt inrett med en modern skandinavisk stil och är perfekt för dig som vill bo centralt i det härliga Alanya.


Hotellet består av ett annex och en huvudbyggnad. I huvudbyggnaden hittar du den populära restaurangen som serverar välsmakande rätter och färgrika cocktails, det är även i denna byggnad som frukosten serveras. Här finns 20 stycken rum, och i några av rummen har du hel- eller delvis havsutsikt. I annexbyggnaden, som ligger på andra sidan av huvudvägen ligger resterande rum. På stranden kan hotellets gäster använda solstolar och parasoll gratis, vill du däremot hellre koppla av i en Cabanas/Sun Loungers får du betala en liten avgift. Hotellet erbjuder även en mini-pool där du under varma dagar kan kyla ner dig, den är däremot inte till för att simma i.


Gratis internet är tillgängligt över hela hotellet. Observera dock att anslutningen är både instabil och långsam och att det därför inte går att streama filmer etc.


Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.

Rums information

Standardrum – Ligger i huvudbyggnad

Moderna rum för upp till 2 personer, alla rum har dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen är utrustade med kassafack, TV, luftkonditionering, minibar, nespressomaskin, telefon, balkong samt ett badrum med dusch och hårtork.

 

Standardrum – Ligger i annexbyggnad

Moderna rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen är utrustade med  TV, luftkonditionering, minibar, telefon, balkong samt ett badrum med dusch och hårtork.

Kassafack finns i receptionen.


Ekonomirum - Ligger i annexbyggnad

Eleganta rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, minibar, telefon och balkong. Badrum med dusch och hårtork. 

Kassafack finns i receptionen. Observera att ekonomirummen kan vara annorlunda inredda än standardrummen och eventuellt ligger på bottenvåningen eller liknande.

Måltider

Frukost ingår. 

Övrig information

Stads- och turistområde med genomfartstrafik. Boende i annexbyggnaden måste korsa en trafikerad väg för att nå stranden. Observera att hotellets restaurang och bar är populära och även öppna för gäster som inte bor på hotellet. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor. 

Mer information om hotellet Stäng
Info

 Pool  RestaurangBar Gratis internet  Östra stranden 0 m  Alanya centrum 400 m

  

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum