Buyuk Hotel i Alanya, Turkiet 4-stjärnigt
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Büyük Hotel
TrustYou Tooltip Text
Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Blv. No:43, 07400
Hotell beskrivning

Buyuk Hotel är ett utmärkt val för par och vänner som vill bo väldigt centralt i Alanya. Strax utanför hotellet hittar du ett stort utbud av affärer och restauranger och både marinan och bazaren ligger bara en kort promenad från hotellet.


Hotellet ligger vid den östra stranden – man behöver bara korsa huvudvägen för att komma dit. På stranden - mycket nära hotellet - finns det också ett allmänt poolområde som kan användas mot en liten avgift.


I hotellets egna hälsocenter finns det bra möjligheter att ta hand om sig själv. Här hittar du både ett hamam, en bastu, ett litet gym och möjlighet till massage (alla behandlingar mot avgift).Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.

Rums information

Standard rum

Snyggt inredda rum för två personer, med möjlighet till en extrasäng. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Handikappvänliga rum finns tillgängliga - fråga vid bokning.

Mat / Dryck Koncept
Frukost ingår.
Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info
Bar - Restaurang - Gratis internet 
Avstånd till Östra stranden 20 m. - Alanya Centrum 300 m.
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum