Ark Suite Apart - 950 meter till berömda Kleopatrastranden
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Ark Suite Apart
TrustYou Tooltip Text
Kadıpaşa Mahallesi Keykubat Bulvarı No:8 07400
Hotell beskrivning

Familjehotell med flera pooler och vattenrutschbanor

 

Ark Suite Apart är ett stort men inbjudande lägenhetshotell med gångavstånd till tisdagsbazaren och saluhallen. Där kan du köpa färsk frukt, grönsaker och fisk som ni sedan har möjlighet att tillaga i köket som finns på rummet. Känner ni inte för att laga er egen mat så finns möjligheten att efter ankomst köpa till frukost, halvpension eller all inclusive, detta betalas direkt till hotellet.


Här finns det både plats och aktiviteter för hela familjen med en restaurang, två barer och flera pooler för stora som små. Det finns även en mysig trädgård, lekplats för de små, bordtennis samt biljard. Känner du för att skämma bort dig själv kan du använda hotellets turkiska bad och bastu, eller ordna en ny frisyr hos frisören.


Den härliga Kleopatrastranden ligger ungefär 950 m från hotellet och under högsäsongen arrangerar hotellet gratis transfer till stranden. 


Trådlöst internet finns tillgängligt. Tänk dock på att uppkopplingen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Tvårumslägenhet

På hotellet finns 46 stycken trevligt inredda rum bestående av ett sovrum och ett vardagsrum med ett pentry. I varje rum finns det möjlighet till två extrasängar/bäddsoffa. Alla rum har ett pentry med ett litet kylskåp samt den nödvändigaste köksutrustningen, luftkonditionering, kassafack, TV, telefon, och balkong. Rummen har också eget badrum med dusch, toalett och hårtork.


Ekonomirummen är inredda som tvårumslägenheterna men ligger på första våningen.


Trerumslägenhet

På hotellet finns 18 stycken trivsamma rum bestående av två sovrum och ett vardagsrum med ett pentry. I varje rum finns det möjlighet till två extrasängar/bäddsoffa. Alla rum har ett pentry med ett litet kylskåp samt den nödvändigaste köksutrustningen, luftkonditionering, kassafack, TV, telefon, och balkong. Rummen har också eget badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Inga måltider ingår.

Övrig information

Stads- och turistområde med genomfartstrafik. Observera att hotellet ligger på en mycket trafikerad väg och att trafikbuller därför kommer att uppstå. Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:        Ca 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                      Ca 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

 Pool  Barnpool Vattenrutschbanor Restaurang  Bar  Gratis internet
 Kleopatrastranden 950 m  Alanya centrum 2 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum