Alaaddin Beach Hotel - barnfritt strandhotell för par i alla åldrar
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Alaaddin Beach Hotel
TrustYou Tooltip Text
Saray Mahallesi, Atatürk Blv. No:161, 07400
Hotell beskrivning

Alaaddin Beach Hotel är ett populärt och mysigt vuxenhotell som ligger precis vid stranden och inom gångavstånd från Alanyas centrum. Hotellet är ett perfekt val för par och vuxna som vill ha direkt tillgång till Kleopatrastranden och som också vill ha Alanyas stora utbud av shopping, marknader, restauranger och nattliv inom gångavstånd.

 

 

 

Från poolområdet har du utsikt över stranden och du kan bokstavligen ligga på en solstol i poolen. På stranden hittar du ett stort urval av vattensporter (mot en avgift). Observera att solstolar och parasoller kostar extra.

 

 

 

Både buffén och A'la carte-restaurangen har utsikt över havet och härifrån kan du njuta av solnedgången medan du njuter av en god middag eller en färgstark drink. Hotellet har ett mindre spa-center. (alla behandlingar mot en avgift).

 

 

 

Gratis internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil, och att det inte går att streama filmer etc.

 

 

 

Hotellet arrangerar regelbundet poolfester och andra evenemang som kan innebära hög musik. Hotellets restaurang är också öppen för gäster som inte bor på hotellet.

Rums information

Standardrum

Elegant inredda rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum har luftkonditionering, kassafack (extra avgift), TV, trådlöst internet, minibar (extra avgift), telefon, vattenkokare och balkong med hel eller delvis pool- och / eller havsutsikt. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Halvpension inkl.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Vuxenhotell (från 18 år)
Pool - Bar - Restaurang - Gratis internet 
Privat strand 0 m. - Centrum 600 m


Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum