Resor från Norrköping - Turkietresor
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback

 

Praktiska tips för dig som vill resa från Norrköpings flygplats


Norrköping Kungsängen Airport är en flygplats belägen cirka 4 km nordost om Norrköpings stadskärna, och även om staden inte är en av Sveriges största, så kan flygplatsen vara ett praktiskt alternativ för resenärer från Östergötland. Flygplatsen är relativt liten men erbjuder vissa bekvämligheter och fördelar, bland annat mindre köer och trängsel. Det finns möjlighet att boka sista minuten-resor från Norrköping till olika destinationer, exempelvis Antalya i Turkiet med oss. Flygningarna går direkt utan mellanlandning, och transferbussar står redo vid ankomst för att ta dig vidare till destinationer som Alanya, Side, Kemer och Belek. Se sistaminutenpriser från Norrköping här!


Hur kommer man lättast till flygplatsen i Norrköping?


För att ta sig till Norrköpings flygplats kan man åka buss från Norrköpings centrum, där resan tar cirka 10 minuter. Det finns också bussar från andra orter som Mjölby, Tranås och Söderköping. Alternativt kan man ta bilen eller taxi.


Vad för mat och dryck finns tillgängligt på Norrköpings flygplats och kan man shoppa där?


På Norrköping Kungsängen Airport finns det en restaurang som erbjuder många olika maträtter, inklusive vegetariska alternativ, samt en bar där man kan ta en drink innan avresan eller vänta på ankommande passagerare. För de som vill shoppa finns det en liten butik som säljer tidningar, böcker, souvenirer och parfymer. Om mat och dryck är viktigt på resan kan man även överväga att bo på ett av de fina hotellen med All Inclusive! Det finns också en taxfreebutik som bland annat säljer kosmetik, tobak och alkohol. Eftersom du flyger med oss till ett icke-EU-land är det fritt fram att handla vad du vill - inom tullreglerna förstås!


Vad är det enklaste sättet att parkera vid Norrköpings flygplats?


För att parkera på Norrköping Kungsängen Airport finns det flera alternativ att välja mellan, inklusive parkeringsplatser som ligger inom gångavstånd från terminalen och möjligheten att boka parkeringsplatser i förväg. Priset för långtidsparkering är cirka 600 kronor per vecka, med betydligt billigare priser för extra veckor (om du reser i 14 dagar) som kostar cirka 200 kronor per extra vecka.