Waterside Resort & Spa - Nyöppnat palats välkomnar hela familjen
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Waterside Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Titreyengöl Mevkii Side
Hotell beskrivning

Lyxigt All Inclusive hotell i vackra omgivningar

 

Waterside Resort & Spa är ett femstjärnigt lyxhotell med ett stort utbud av aktiviteter för hela familjen. Hotellet ligger i vackra, gröna omgivningar, ca 7 km från Sides historiska centrum.

 

Med ett läge endast 250 m från hotellets privata strand och ett stort poolområde är förutsättningarna för en avkopplande strandsemester optimala. Vid poolområdet hittar du pooler för både stora och små, och vi kan garantera att poolen med vattenrutschbanor snabbt blir en stor hit för de äldre barnen. Både vid poolen och på stranden kan du fritt använda solstolar och parasoll. Om du reser under lågsäsong är det också möjligt att använda hotellets inomhuspool.

 

På hotellet hittar du också ett SPA-center med alla faciliteter som behövs för att skämma bort dig själv: turkiskt bad, bastu, massage och frisör (alla behandlingar mot en avgift). Önskar du att vara aktiv under semestern kan du träna i gymmet och spela tennis eller beachvolleyboll. I den internationella miniklubben arrangeras roliga aktiviteter för de små, och under dag- och kvällstid underhåller hotellets animationsteam.

 

Trådlöst internet finns i lobbyn. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum högst 3 personer

Elegant inredda rum med en dubbelsäng och en enkelsäng, bäddsoffa, luftkonditionering, kassafack, vattenkokare, TV, telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Familjerum 4 personer

Elegant inredda familjerum i 2 våningar. På nedre våningen finns en dubbelsäng och en bäddsoffa - på övre våningen två enkelsängar. Rummet har dessutom TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, vattenkokare och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider och snacks

 

Frukost *

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:00

Snack Bar

12:00 – 17:00

Glass

13:00 – 16:00

Middag

19:00 – 21:00

 

* Färskpressad fruktjuice inkl.

 

Barer

 

Lobby Bar                   

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

– En måltid inkl. Kom ihåg att reservera bord!


 

Pasha Restaurang

19:00 – 21:00

Irmak Restaurang

19:00 – 21:00

Toscana Restaurang

19:00 – 21:00

 

Övrig information

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice * ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA-centret mot en avgift. Vattenrutschbanorna har öppet några timmar varje morgon och eftermiddag. Ej skandinavisktalande personal i miniklubben. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras. Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Vattenrutschbanor Privat Strand
Ultra All Inclusive Side Centrum 7 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum