Solimar Aquamarine Hotel Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Solimar Aquamarine Hotel
TrustYou Tooltip Text
Gerani, Platanias Chania 73014 , Greece
Hotell beskrivning

Solimar Aquamarine Hotel är ett modernt hotell av hög standard som ligger i Gerani, omgivet av oliv-, apelsin- och palmträd. Hotellet är ett självklart val för både par och familjer som ställer krav på hotellet och vill bo i lyxiga omgivningar på semestern.

 

Hotellet har ett härligt poolområde med en stor solterrass med pool och en barnpool med vattenrutschbana för de yngsta barnen. Den vackra sandstranden ligger bara en kort promenad från hotellet, och oavsett om du väljer att tillbringa dagen vid poolen eller på stranden, kan du som gäst fritt använda solstolar och parasoller.

 

Ingen kommer att bli uttråkad på Solimar Aquamarine: De yngsta barnen kan träffa nya vänner i miniklubben (skandinaviska talas inte här), där det också finns en lekplats. Under tiden kan de större spela bordtennis eller delta i animationsteamets aktiviteter. Det finns också ett gym, ett SPA-center (alla behandlingar mot en avgift) och en tennisbana.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet (uppgradering till högre hastighet är möjlig mot en avgift). Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Superiorrum

Elegant inredda rum för 2 personer. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, telefon, litet kylskåp, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

 

Superiorrum med privat pool

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, luftkonditionering, telefon, litet kylskåp, vattenkokare, kassafack och terrass med pool, två solstolar och parasoll. Badrum med badkar / dusch, toalett och hårtork.

 

Familj Junior Svit

Elegant inredda rum för högst 4 personer, bestående av ett rum med en dubbelsäng och ett rum med två enkelsängar eller två bäddsoffor. Alla rum är utrustade med TV, luftkonditionering, telefon, minikyl, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

 

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 10:30

Lunch

12:30 – 15:00

Middag

18:30 – 21:30

Snacks  (inkl. glass)

11:00 – 18:00

 

A’la Carte Restaurang - En måltid per person är inkl. Kom ihåg att reservera bord!

 

Toque & Cork

18:30 – 21:30

 

 

Barer

 

Pool Bar

10:30 – 18:00

Roof Garden Bar

18:00 – 24:00

 

 

Importerad alkohol, flaskdrycker, färskpressad fruktjuice, specialkaffe, behandlingar i SPA-centret och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Uteserveringar, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Urvalet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsongen.

 

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Barnpool – All Inclusive – Gratis internet
Strand 300 m – Lokalt centrum (Gerani) 1 km – Platanias 4 km – Chania 14 km 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum