Sayanora Hotel - Mysigt hotell med gångavstånd till Sides centrum & stranden
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Sayanora Hotel
TrustYou Tooltip Text
Denizbuku Mevkii, Side / Manavgat
Hotell beskrivning

Populärt familjehotell i mysiga Side

 

Familjehotellet Sayanora är ett hotell med några år på nacken, som länge har varit mycket populärt bland skandinaviska gäster. Hotellet har en mysig atmosfär och speciellt familjer med både stora och små barn trivs utmärkt på detta hotell. Både gamla stan i Side och den barnvänliga sandstranden ligger på promenadavstånd från hotellet.

 

Hotellet har två pooler och två barnpooler där hela familjen kan ha kul i solen eller koppla i skuggan av ett parasoll. På hotellets privata strand kan ni njuta av salta bad och här är solstolar och parasoll gratis. En gratis buss till och från stranden arrangeras några gånger om dagen.För den aktiva finns också ett stort utbud av olika typer av vattensportaktiviteter (mot avgift).

 

Måltiderna serveras i den mysiga restaurangen där du kan välja om du vill sitta ute eller inomhus. Under högsäsong arrangerar hotellet turkisk afton en gång i veckan. Hotellet består av två byggnader: en två-vånings huvudbyggnad och en angränsande "park"-byggnad, där de flesta av rummen är byggda i bungalowstil.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att uppkopplingen kan vara både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

 

Standardrum 2 personer

Enkelt inredda rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med dubbelsäng eller enkelsängar, luftkonditionering, kassafack, minikyl, telefon, TV och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

 

Standardrum i Parkbyggnaden 2 personer

Enkelt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, kassafack, minikyl, telefon, TV och terrass. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

 

Familjerum i Parkbyggnaden 4 personer

Enkelt inredda rum som består av två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum, luftkonditionering, kassafack, minikylskåp, telefon, TV och balkong eller terrass. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Frukost

08:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Kaffe, te och kaka

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Pool Bar

10:00 – 23:00

 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag, som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Övrig information

Kassafack mot avgift. Importerade drycker, drycker på flaska, färskpressade fruktjuicer, glass och specialkaffe är inte inkl. i All Inclusive-konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Utomhusrestauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan komma att ändras, utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpooler Restaurang Bar Gratis internet
 Offentlig strand 300 m Privat Strand 2 km Side Centrum 800 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum