Rethymno Residence Grekland Kreta Rethymno
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Rethymno Residence
TrustYou Tooltip Text
Adelianos Kambos, Rethymno 74100
Hotell beskrivning

 Familjehotell med pooler för både stora och små


Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas via telefon.

 

Rethymno Residence är ett trevligt 4-stjärnigt familjehotell, som har faciliteter för både barn och vuxna. Här finns gott om plats för både avkoppling och aktiviteter, och den charmiga staden Rethymnon kan lätt nås med lokalbussen, som har en hållplats mycket nära hotellet.

 

Hotellet erbjuder pooler för alla åldrar: Det finns en familjepool för alla, en pool med vattenrutschbanor och en pool endast för vuxna. Självklart finns det även en barnpool med vattenrutschbanor för de minsta. I miniklubben kan alla barn i åldrarna 4-12 träffa nya vänner (öppet 10:00 – 13:00 – här pratas inte skandinaviska). Det finns också ett utomhusgym och ett SPA-center (alla behandlingar mot avgift).

 

Under dagen kan alla delta i roliga aktiviteter i och runt poolen, och under högsäsong anordnar hotellet kvällsunderhållning några gånger i veckan.

 

Vistelsen är All Inclusive, så både måltider, mellanmål och ett bra urval av drycker ingår i priset.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer och liknande.


Observera att rummet måste lämnas kl 11.00 på hemresan. All Inclusive kan användas fram till kl 11:00.

Rums information

Standardrum

Trevligt inredda rum för 2 personer. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), minikyl, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.

 

Familjesvit

Trevligt inredda rum för 3 personer. Alla rum innehåller en dubbelsäng och en enkelsäng. Dessutom innehåller rummet TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), minibar (innehåller en flaska vatten vid ankomst, fylls upp på begäran mot avgift), vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.

 

Svit med 1 sovrum

Trevligt inredda rum för 4 personer. Alla rum innehåller ett sovrum med en dubbelsäng och ett rum med två enkelsängar. Dessutom innehåller rummet TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), minibar (innehåller en flaska vatten vid ankomst, och fylls upp på begäran mot avgift), pentry med nödvändig köksutrustning, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med badrock/tofflor, duschkabin, toalett och hårtork.

 

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 21:30

Snacks

14:00 – 18:00

 

Barer

Lobby Bar

18:30 – 21:00

Pool Bar*

10:00 – 23:00

Cabana Bar – Endast för vuxna

10:00 – 18:00

 

* Drycker efter kl. 22:45 mot betalning.

 

 

Importerad alkohol, drycker på flaska, specialkaffe och färskpressad fruktjuice ingår inte i All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA-centret mot avgift.

 

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

 

Strand- och poolhanddukar kan lånas mot betalning av en deposition.

 

Höga ljud och buller från hotellets aktivitets- och underhållningsprogram kommer att förekomma.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara mycket begränsat utanför högsäsong.

 

Utomhusrestauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att meddela Turkietresor.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 15 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpool Vattenrutschbana Gratis internet  Strand 150 m Lokalt centrum 150 m Rethymnon centrum 6 km  Chania flygplats ca 73 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum