Prestige Hotel Turkiet Marmaris Marmaris
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Prestige Hotel
Siteler Mah.Cumhuriyet Bulv.No:13
Hotell beskrivning

Det härliga All Inclusive-hotellet Prestige Hotel är beläget 2 km från Marmaris centrum och endast en kort promenad från stranden. Hotellet består av en huvudbyggnad och ett annex med poolområdet som den naturliga mötespunkten.

 

Hotellet har ett fint poolområde med en huvudpool, en mindre pool med vattenrutschbanor och en barnpool för de yngre gästerna. Självklart finns det också solstolar och parasoller där du kan njuta av solen eller koppla av i skuggan. En kort promenad från hotellet ligger stranden, där du kan koppla av i solen eller bada i havet.

 

Här finns också en trevlig spa-avdelning med bland annat hamam, bastu och massage (mot avgift). För den som vill vara aktiv under semestern finns ett fitnessrum. För de yngre barnen finns en lekplats att roa sig på.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellet. Var medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Trevligt inredda rum för 3 personer. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, luftkonditionering, vattenkokare, minikylskåp (innehåller vatten på ankomstdagen), kassafack och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork. Standardrummen ligger i huvudbyggnaden.

 

Familjerum

Trevligt inredda rum för 4 personer. Rummen innehåller två rum med en dubbelsäng och två enkelsängar samt TV, telefon, luftkonditionering, vattenkokare, minikylskåp (innehåller vatten på ankomstdagen), kassafack och två balkonger. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork. OBS: Vissa rum har våningssäng. Familjerummen ligger i annexet.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Kaffe, te och kaka

16:00 – 21:00

Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice, specialkaffe och behandlingar i spa-centret och frisören ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Vattenrutschbana Gratis internet
Avstånd till strand 150 m Marmaris centrum 2 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum