Papouis Protaras Hotel Cypern Cypern Protaras
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Papouis Protaras Hotel
PROTARAS CYPRUS Visa på karta
Hotell beskrivning

Observera att vi inte har guideservice på Cypern.

 

Papouis Protaras Hotel ligger i den lilla semesterorten Pernera, ca 2 km från Protaras. Med stranden en kort promenad bort och All Inclusive inkluderat är det enkelt att koppla av och bara njuta av semestern.

 

Hotellet har ett trevligt område med plats för både stora och små. Här kan du lata dig på en solstol i skuggan av ett parasoll eller njuta av sköna simturer. De yngsta gästerna kan plaska i den lilla barnpoolen. Stranden ligger en kort promenad från hotellet där du kan njuta av sol och salta bad.

 

Hotellet erbjuder bastu och massage (extra avgifter) för alla som vill unna sig en avkopplande stund. Vill du hellre vara aktiv finns ett gym, en tennisplan, squash och volleybollplan. För barnen finns ett spelrum med tv-spel, bordtennis och biljard. Det finns även en lekplats för de yngre barnen. Hotellet organiserar roliga aktiviteter under dagen och underhållning för hela familjen på kvällarna.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum - Landutsikt

Trevliga rum för 2 personer. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, kassafack och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum - Delvis Havsutsikt

Trevliga rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, kassafack och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum - Havsutsikt

Fina rum för 2 personer med möjlighet för två extrabäddar. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, kassafack och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 10:00

Lunch

13:00 – 15:00

Middag

19:00 – 21:30

Pool Bar

10:00 – 21:30

 

 

Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice, glass och specialkaffe ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

  

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool All Inclusive Gratis internet
Avstånd till strand 500 m Protaras centrum 2 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum