Meric Hotel Turkiet Marmaris Turunc
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Meric Hotel
Turunc Mah. 29. Sok. No:10 Marmaris / Mugla
Hotell beskrivning

Turunç är en liten, pittoresk fiskeby, belägen mellan de skogsklädda bergen och det azurblå havet. Även om allt fler turister de senaste åren har fått upp ögonen för denna lilla pärla har staden ändå lyckats behålla sin avslappnade och charmiga atmosfär. Turunç är också mycket populär bland seglare som ankrar i viken.

 

Meriç Hotel ligger nära både stranden och staden, och är ett bra val för par, vänner och barnfamiljer som vill tillbringa sin semester i lugna, natursköna omgivningar. Hotellet är av äldre datum, men här är fint och stämningen är mysig.

 

Här finns ett trevligt poolområde med pool, barnpool och solterrass med fantastisk utsikt över havet. För att komma till stranden behöver du bara gå 200 m, och här kan du som gäst på Meriç Hotel fritt använda solstolar och parasoll.

 

Vill du besöka Marmaris går det att ta sig hit med taxi, lokalbuss och taxibåt.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn och vid poolområdet. Var medveten om att uppkopplingen oftast är både instabil och långsam, och att det inte går att streama film mm.

Rums information

Standardrum

Enkelt inredda rum av äldre datum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar och hårtork.

 

Familjerum - Ett stort rum

Enkelt inredda rum av äldre datum för 4 personer. Alla rum innehåller en dubbelsäng och två enkelsängar/två soffor, TV, telefon, luftkonditionering och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

Mat & Dryck

 

Frukost

07:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Kaffe, te och kaka

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Pool Bar

10:00 – 22:30

 

 

Importerade drycker, färskpressad fruktjuice, turkiskt kaffe, drycker på flaska, glass, cocktails, importerade drycker och vattensportaktiviteter på stranden ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Utomhusrestaurangen, baren och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Barnpool – All Inclusive – Gratis internet i lobby och poolområde
Strand 200 m – Turunç centrum 200 m – Marmaris 22 km

 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum