Lake & River Side Hotel - 5 stjärnig komfortabel lyx vid Manavgat-floden
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Lake & River Side Hotel
TrustYou Tooltip Text
Sorgun Mahallesi, 07600
Hotell beskrivning

 5-stjärnigt All Inclusive-hotell för hela familjen

 

Det palatsliknande Lake & River Side Hotel är ett underbart 5-stjärnigt hotell för familjer, par och vänner som vill njuta av en lyxig semester. Side centrum ligger ca 7 km från hotellet om man skulle vilja utforska denna mysiga semesterort.

Hotellet har ett stort poolområde där både stora och små trivs. Här finns en en stor pool, en pool med vattenrutschbanor och en separat barnpool. Hotellet har också en privat strand ca 1,3 km från hotellet om du föredrar sand mellan tårna. Det arrangeras en gratis shuttlebus till stranden flera gånger om dagen.

 

Står avkoppling på schemat finns det en spa-avdelning med turkiskt bad, bastu och ångbad på hotellet. Under dagen och kvällen organiserar animationsteamet aktiviteter, tävlingar och underhållning för både stora och små.

 

Vill man ta sig utanför hotellområdet finns det mycket att upptäcka i denna charmiga stad. Side centrum erbjuder både historiska upplevelser och mysigt stadsliv och den lite större staden Manavgat ligger endast 4 km från hotellet. Missa inte Manavgats stora marknad som hålls en gång i veckan där du kan köpa med dig fina souvenirer.


Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen är vanligtvis mycket långsam och att det inte går att streama filmer etc.


Rums information

Standardrum 2 personer

 

Snyggt inredda rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt möjlighet till en extrabädd, telefon, TV, kassafack, minibar (fylld med vatten och juice), centralstyrd luftkonditionering och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum 4 personer

 

Fint inredda rum med två sovrum. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Dessutom telefon, TV, kassafack, minibar (påfyllning med vatten och juice), centralstyrd luftkonditionering och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:30

Street Bistro Snacks

10:30 – 16:30

Beach Bar Snacks

12:00 – 15:00

Patisserie

11:00 – 22:00

Glass

14:30 – 16:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnight Soup

22:00 – 00:00

Night Snack

00:00 – 07:00

 

A’la Carte Restauranger – En måltid inkl. Kom ihåg att reservera bord !

 

Violino

19:00 – 21:00

Lalezar

19:00 – 21:00

 

Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Street Bistro Bar

24 timmar

Beach Bar

10:00 – 18:00

Disco Bar

23:00 – 02:00

Övrig information

Massage och behandlingar i hamamet mot avgift. Utvald importerad alkohol, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice, motoriserad vattensportaktivitet och vissa faciliteter (inklusive biljard, bordsfotboll, uthyrning av tennisutrustning etc.) ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Hög musik från animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram kan upplevas som störande. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras. Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool  Gratis shuttlebuss till stranden  Gratis internet 
Strand 1,3 km  Side centrum 7 km. • Manavgat 4 km


Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum