Hotel Iz Flower Side Beach Turkiet Antalya-området Side
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Hotel Iz Flower Side Beach
TrustYou Tooltip Text
Kumköy Mah. Ilıca Mah. Sok.7 No:4/A Antalya
Hotell beskrivning

Familjehotell med direkt tillgång till stranden

 

Familjehotellet Hotel Iz Flower Side Beach är ett strandnära hotell med faciliteter för både stora och små. Här kommer du tillsammans med hela familjen få en oförglömlig semester.

 

Poolområdet lockar till både avkoppling och lek för hela familjen. Här finns en stor pool och en separat pool med två vattenrutsbanor och de minsta gästerna kan plaska i barnpoolen. Här finns också tid för avkoppling i skuggan på en solstol under ett parasoll. Härifrån kan du gå direkt till sandstranden där du kan lägga dig och njuta av en god bok, ta ett dopp i det vackra Medelhavet eller spela beachvolleyboll.

 

Här kan hela familjen delta i många olika aktiviteter. Prova på gymnastik i poolen, spela beachvolleyboll på stranden eller delta i någon av de tävlingar animationsteamet anordnar. När mörkret faller anordnas underhållning med både shower och musik. 

 

Unna dig ett besök på hotellets spa-avdelning där du kan njuta av en massage, skrubbas i hamamet och basta. Här kan du också träna på hotellets gym. 

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det är därför inte möjligt att streama filmer etc.


Rums information

Standardrum 2 personer

Ljusa och fina rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, vattenkokare, minibar (innehåller vatten), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Ekonomirum 2 personer

Ljusa och fina rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, vattenkokare, minibar (innehåller vatten), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

 Familjerum 4 personer

Ljusa och fina rum med två separata sovrum. Rummen innehåller två enkelsängar i ett rum och en enkelsäng och en bäddsoffa i det andra rummet. Rummet har också TV, telefon, luftkonditionering, vattenkokare, minibar (innehåller vatten), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:30

Lunch

12:30 – 14:00

Snacks

12:30 – 16:00

Gözleme (Pannkakor)

11:45 – 15:00*

Kaffe, te och kaka

10:00 – 21:00*

Middag

19:00 – 21:00

Midnattssoppa

23:00 – 00:00

 

* Stängt söndagar.

 

A’la Carte – En måltid inkl. Reservation krävs.

 

Mediterranean

19:00 – 21:00

Mexican

19:00 – 21:00

Steak House

19:00 – 21:00 *

 

* Steak House mot betalning.

 

Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00*

Pool Bar

10:00 – 24:00

 

* Ingen servering av spritdrycker i Beach Baren.

Övrig information

Importerad alkohol, drycker på flaska, färskpressad juice, specialkaffe, glass och vissa faciliteter (inklusive biljard) ingår inte i All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i spa-centret mot avgift. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Handdukar till pool/strand kan lånas på hotellet och bytas mot avgift. Hög musik från animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram kan förekomma. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong eller när vädret inte tillåter konstant användning. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

• Pool •  Vattenrutschbanor •  Barnpool • All Inclusive
• Strand 10 m •  Lokalt centrum (Kumköy) 2 km •  Side 2 km 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum