Galini Sea View Hotel Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Galini Sea View Hotel
TrustYou Tooltip Text
Old National Road of Chania to Kissamos Agia Marina, 73100 Chania Crete, Greece
Hotell beskrivning

 All Inclusivehotell för både stora och små

 

Galini Sea View är ett underbart hotell för både barn och vuxna, som ligger i närheten av Agia Marina. Hotellet ligger på en brant sluttning med vacker utsikt över havet, och har varit mycket populärt bland skandinaviska gäster i flera år.

 

Hotellet består av två avdelningar: En huvudbyggnad och en strandbyggnad - "Beach Wing" - som ligger ca. 200 m från huvudbyggnaden och utmed stranden. Det finns även en liten pool med en liten solterrass, och det är också här hotellets strandbar ligger. Huvudbyggnaden består av 3 byggnader som alla ligger i förbindelse med varandra.

 

För att ta dig från "Beach Wing" till huvudbyggnaden (eller vice versa) kan du använda shuttle-bilen som går hela dagen. Om du väljer att gå, var medveten om att vägen är väldigt brant.

 

Oavsett var du bor hittar du bra faciliteter för hela familjen, oavsett ålder. Vid poolområdet finns gott om plats för både lek och bad och för att njuta av solen. Det finns en stor solterrass och en fantastisk utsikt över havet. Föredrar du att spendera dagen på stranden kan du med fördel använda dig av shuttle-bilen.

 

Det finns gott om möjligheter till att skämma bort sig själv i hotellets SPA-center. Det finns en bastu, ett hamam, ett gym och en inomhuspool (öppen under lågsäsong). SPA-centret erbjuder också olika behandlingar (mot avgift).

 

Vistelsen är All Inclusive, så det är inte alls nödvändigt att röra sig utanför hotellet när man är hungrig och törstig. Skulle du ändå känna för att utforska området kan du promenera till Agia Marina, eller ta en lokalbuss eller taxi till Chania.

 

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn och på rummen. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Observera att poolerna, restaurangen, barerna, spacentret, lobbyn etc. ligger i huvudbyggnaden.

 

Hotellet har även ett annex, som ligger mellan huvud- och strandbyggnaden – se separat hotellbeskrivning här https://www.turkietresor.se/hotel/galini-sea-view-eden-annex

Rums information

Standardrum - Huvudbyggnad

Trevligt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med dubbelsäng, TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Rum med havsutsikt, delvis havsutsikt eller utan utsikt kan väljas.

 

Standardrum - Strandbyggnad

Små men trevligt inredda rum för 2 personer. Alla rum är utrustade med dubbelsäng, TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Rum med havsutsikt eller utan utsikt kan väljas.

 

Standardrum - tillgång till privat pool (delas med 7 närliggande rum)

Trevligt inredda rum för 2 personer. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng, TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Rummet har hel eller delvis havsutsikt.

 

Familjerum - Huvudbyggnad

Trevligt inredda rum för 4 personer. Rummen är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa eller två enkelsängar. Dessutom har rummet TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum Maisonnette - Huvudbyggnad

Trevligt inredda rum i två plan för 4 personer. Rummen är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa eller två enkelsängar. Dessutom har rummet TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Observera att det inte finns någon dörr mellan de två rummen.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Tidig frukost*

05:00 – 07:30

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30 

Snacks

11:00 – 18:00

Kaffe och te

15:00 – 17:00

Middag

18:30 – 21:00

Snacks och dessert

22:15 – 23:00

 

*Måste reserveras dagen innan före kl 20:00Barer

 

Main Bar**

18:00 – 01:00

Poolbar*

10:00 – 23:00 

Beachbar***

11:00 – 18:00

 

 

I perioden 1 Oktober- 14 Maj är poolbaren öppen 10:00 – 18:30. 

**Drycker ingår i All Inclusive-konceptet till 23:00.

*** Mot betalningA’la Carte restaurang - Glöm ej att reservera bord. En måltid under vistelsen är inkl.

 

Italiensk Restaurang 18:30 - 21:30

 

A'la Carte-restaurangen är öppen 6 dagar i veckan från 1 maj till 30 september.

Övrig information

Observera att hotellet ligger i kuperad terräng och att det finns många trappor här, även vid poolområdet. Hotellet är därför inte lämpligt för personer med svårigheter att gå. Kassafack mot avgift. Importerad alkohol, flaskdrycker, färskpressad fruktjuice, behandlingar i SPA-centret, vattensportaktiviteter och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet. Pool- och strandhanddukar kan lånas mot deposition. Ingen servering av alkohol till personer under 18 år. Trafikbuller kan uppstå, även i rummen. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Service mot kostnad

Solstolar/parasoll på stranden: En solstol: 5 Euro. 2 solstolar och 1 parasoll: 10 Euro
Kassafack: Ca 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Restaurang Barer Gratis internet
200 m til privat strand Platanias centrum 2,8 km Chania 10 km

 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum