Can Garden Beach Hotel Turkiet Antalya-området Side
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Can Garden Beach Hotel
TrustYou Tooltip Text
Side Mah. Side Cad. No:102/1 Manavgat / Antalya
Hotell beskrivning

 Fina bungalows med Sides bästa läge

 

Can Garden Beach är ett All inclusive-hotell byggt som en liten by bestående av bungalows belägna i en grönskande trädgård. Precis framför hotellet breder Sides långgrunda strand ut sig där ni kan spendera långa dagar på en solstol eller bada i det glittrande Medelhavet.

 

Hotellet har två härliga poolområden att välja mellan. Spendera lata dagar på en solstol i skuggan av ett parasoll eller svalkande dopp i poolen. I den andra poolen kan ni susa nerför en vattenrutschbana eller plaska och leka i barnpoolen med de yngsta. Svalka er med något gott att dricka från poolbaren om törsten faller på.

 

Njut av turkiskt bad, bastu och massage eller träna i hotellets fitnessrum. Utmana den du tycker om på en match bordtennis eller volleyboll. Hotellet anordnar aktiviteter och underhållning vissa dagar och kvällar i veckan.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen mot avgift. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det är därför inte möjligt att streama filmer etc.


Rums information

Bungalow Standard 2 personer

Fina och ljusa rum i bungalows med möjlighet för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, minibar, vattenkokare, TV, luftkonditionering, kassafack och en liten terass. Badrum med wc, dusch och hårtork.

Standard och interiör varierar. 

 

Familjerum 4 personer

Fina och ljusa rum i bungalows med två sovrum som har en dubbelsäng eller två enkelsängar vardera. Alla rum har minibar, vattenkokare, TV, luftkonditionering, kassafack och en liten terass. Badrum med wc, dusch och hårtork.

Standard och interiör varierar. 

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Frukost

07:00-10:00

Sen frukost

10:00-10:30

Snacks

12:00-14:00

Lunch

12:30-14:00

Middag

19:00-21:00

Sen middag

23:00-00:00

Kaffe och kaka

16:00-17:00

Glass

15:00-15:30

 

Hotellet har fem barer med varierande öppettider mellan 10:00-24:00:

 

Lobby Bar

Kleopatra Bar

Animation Bar

Pool Bar - Snacks

Beach Bar

 

Det finns två á la carterestauranger som är öppna 19:00-21:00 under högsäsong. Välj mellan turkiska rätter eller fisk. Reservation krävs.

Övrig information

Kassafack mot avgift. Alla behandlingar i spa-centretmot avgift. Lekplats, miniclub 4-12 år (ej skandinavisktalande personal). Vattenrutschkanor öppna mellan vissa tider. Trappor och nivåskillnader. Stranden är på vissa delar lite stenig, detta beroende på antika lämningar under vattenytan. Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad juice och specialkaffe ingår inte i All Inclusive-konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

Kassafack:  Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
 

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Bungalows Pool Barnpool Restaurang Bar
Strand 0 m Lokalt centrum 600 m 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum