Begonville Hotel Turkiet Marmaris Marmaris
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Begonville Hotel
TrustYou Tooltip Text
K.Elgin Bulv. 170 Sok. No4 marmaris / Mugla
Hotell beskrivning

Begonville Hotel är ett mysigt mellanklasshotell med perfekt läge för alla som vill kunna promenera till både stranden och centrum. Här finns ett trevligt poolområde med pool, separat barnpool för de äldre barnen (1 m djup - åtkomst via en stege) och en solterrass där du kan njuta av solen hela dagen lång.


Här finns också ett litet SPA-center med turkiskt bad och bastu, som kan användas mot avgift. Du kan promenera till stranden på 5 minuter, och Marmaris mysiga centrum kan också nås till fots. Här hittar du både det livliga basarområdet med sitt stora utbud av butiker, och den stora marinan med en uppsjö av restauranger caféer och barer.


Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil.Rums information

Standardrum

Fina rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack, minibar (innehåller en liten flaska vatten vid ankomst) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Corner Suite

Fina rum för max 4 personer. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack, minibar (innehåller en liten flaska vatten vid ankomst) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Familjerum

Fina rum för max 4 personer med två separata sovrum. Varje sovrum är möblerat med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Dessutom har rummet TV, luftkonditionering, kassafack, minibar (innehåller en liten flaska vatten vid ankomst) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Mat koncept

All Inclusive


Måltider och snacks


Frukost 07:30 – 10:00

Lunch 12:30 – 14:30

Snacks och glass 16:00 – 17:00

Middag 19:30 – 21:30Barer 


Lobby Bar 10:00 – 23:00

Pool Bar 10:00 – 23:00
Importerade drycker, färskpressad fruktjuice, specialkaffe, drycker på flaska och cocktails ingår inte i All Inclusive-konceptet.


Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.


Utomhusrestaurangen och baren och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.


Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Restaurang – Poolbar – Gratis internet

Strand 250 m – Marmaris centrum 1,5 km


Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum