Atlantica Amalthia Beach Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Atlantica Amalthia Beach
TrustYou Tooltip Text
Agia Marina, Chania - GR73100 Kreta
Hotell beskrivning

Vuxenhotell med direkt tillgång till stranden

 

Det härliga och moderna vuxenhotellet Atlantica Amalthia Beach Hotel består av flera byggnader och har direkt tillgång till stranden. Vill man uppleva Chanias charmiga centrum ligger det 8 km från hotellet och kan nås med taxi eller lokalbussen.

 

Det finns många möjligheter till avkoppling och att skämma bort sig själv på hotellet. Det finns tre pooler med solstolar och parasoller, två utomhusjacuzzis, ett SPA -center och ett litet gym.

 

Hotellet erbjuder två restauranger, en snackbar och en poolbar. Under högsäsong arrangerar hotellet ibland kvällsunderhållning.

  

Gratis internet finns tillgängligt i hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte är möjligt att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum 2 personer

Små men snyggt inredda rum med möjlighet till en extrasäng i bäddsoffan. Alla rum är inredda med två enkelsängar eller en dubbelsäng, TV, minikylskåp, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med badkar, toalett och hårtork.

 

Superiorrum 2 personer

Trevligt inredda rum inredda med två enkelsängar eller en dubbelsäng, sittgrupp, TV, minikylskåp, vattenkokare, espressomaskin, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med badkar, toalett och hårtork.

 

Deluxerum 2 personer

Trevligt inredda rum med möjlighet till en extrasäng i bäddsoffan. Alla rum är inredda med två enkelsängar eller en dubbelsäng, sittgrupp med bäddsoffa, TV, minikylskåp, vattenkokare, espressomaskin, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Juniorsvit 4 personer

Trevliga rum inredda med ett sovrum med två enkelsängar eller en dubbelsäng samt ett vardagsrum med två bäddsoffor, matbord, TV, minikylskåp, vattenkokare, espressomaskin, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med badkar, dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

Uthyrning av solstolar och parasoll på stranden mot avgift.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:   0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:         1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:         3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:         4 Euro

Övrig information

Strand- och poolhanddukar kan lånas på hotellet. Observera att användning av solstolar och parasoller på stranden kostar extra. Alla behandlingar i spa-centret mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Vuxenhotell + 16   Pooler Restaurang Gratis internet
Direkt tillgång till strand Agia Marina 400 m Chania 8 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum