Aquaworld Belek by MP Hotels Turkiet Antalya-området Belek
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Aquaworld Belek by MP Hotels
TrustYou Tooltip Text
Belek MAh. Iskele Cad. 6A Serik / Antalya
Hotell beskrivning

Observera att Turkietresor inte har guider i Belek. Våra guider i Alanya eller Side kan kontaktas per telefon.

 

Aquaworld Belek by MP Hotels ligger precis intill Medelhavet och är ett paradis för alla vattenglada oavsett ålder. Hotellet erbjuder en mängd faciliteter och aktiviteter och är ett självklart val för alla som planerar att tillbringa en stor del av sin semester på hotellet. Hotellet är omgivet av skog och bara 2 km från Belek och 45 km från den livliga staden Antalya.

 

Med direkt tillgång till stranden och inte mindre än 11 ​​pooler och 7 vattenrutschbanor är chansen stor att du spenderar mer tid i vattnet än på land. Här finns bl.a. en Aquapark, flera barnpooler för de yngsta barnen, en "relax Pool" och en inomhuspool.

 

Hotellet erbjuder en mängd faciliteter: tennis, badminton, beachvolleyboll, bordtennis och vattensporter på stranden som bananbåt, vattenskidor och parasailing (alla vattensporter mot avgift). Står det avkoppling på programmet finns det goda möjligheter till det i SPA-centret. Här finns både hamam, jacuzzi, bastu, härliga massagebehandlingar, frisör och skönhetssalong (alla behandlingar i SPA-centret mot avgift).

 

I miniklubben finns dagliga aktiviteter för alla barn i åldrarna 4-12 år (här pratas inte skandinaviska), och hotellets eget animationsteam ordnar underhållning, tävlingar och sportaktiviteter under dagen och underhållning med musik och shower på kvällen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att uppkopplingen är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer och liknande.


Rums information

Standardrum - Village (25 m2)

Elegant inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller två enkelsängar, TV, telefon, centralt kontrollerad luftkonditionering, minibar (innehåller vatten och fylls på dagligen), vattenkokare, värdeskåp och balkong eller terrass. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum - Palace (huvudbyggnaden - 28m2)

Elegant inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller två enkelsängar, TV, telefon, centralt kontrollerad luftkonditionering, minibar (innehåller vatten och fylls på dagligen), vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum - Hill (29m2)

Elegant inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller två enkelsängar, TV, telefon, centralt kontrollerad luftkonditionering, minibar (innehåller vatten och fylls på dagligen), vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum - Village (32m2)

Elegant inredda familjerum för 3 vuxna eller 2 vuxna och 2 barn. Alla rum är möblerade med två sovrum: ett med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett med en enkelsäng. I rummet finns dessutom TV, telefon, centralt kontrollerad luftkonditionering, minibar (innehåller vatten och fylls på dagligen), vattenkokare, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

 

Superior Familjerum - Village (48-52 m2)

Elegant inredda familjerum för 4 personer. Alla rum är inredda med 2 sovrum, vardera med en dubbelsäng eller 2 enkelsängar. I rummet finns dessutom TV, telefon, centralt kontrollerad luftkonditionering, minibar (innehåller vatten och fylls på dagligen), vattenkokare, värdeskåp och balkong eller terrass. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

 

Familjesvit - Palace (huvudbyggnad - 52 m2)

Elegant inredda familjerum för 4 personer. Alla rum är inredda med två sovrum: ett med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett med bäddsoffa. I rummet finns dessutom TV, telefon, centralt kontrollerad luftkonditionering, minibar (innehåller vatten och fylls på dagligen), vattenkokare, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider och Snacks

 

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30

Street Snack Food

12:30 – 16:00

Zapata Snack

12:30 – 18:00

Beer Garden

12:30 – 18:00

Kaffe, te och kaka

17:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:30

Midnattssnack

24:00 – 02:00

 

 

A’la Carte Restauranger – En måltid på en A’la Carte restaurang inkl. Kom ihåg att reservera bord.

 

A’la Turca – Turkisk

19:00 – 22:00

Luigi’s – Italiensk

19:00 – 22:00

Zest – Fisk & skaldjur

19:00 – 22:00

Omakase – Asiatisk

19:00 – 22:00

 

Barer

 

Lobby Bar

24 timmar

Welcome Lounge

24 timmar

Pool Bar

10:00 – 18:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Relax Bar

10:00 – 18:00

Zapata Snack Bar

10:00 – 18:00

Beer Garden Bar

10:00 – 18:00

Coffee House

10:00 – 23:00

Sky Arena

19:00 – 00:00

Disco Bar

00:00 – 02:00

 

 

Importerad alkohol, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice, behandlingar i SPA-centret, vattensportaktiviteter, uthyrning av tennisutrustning och vissa faciliteter (t.ex. biljard) ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Strand- och poolhanddukar kan lånas mot betalning av deposition.

 

Utomhusrestauranger, barer, simbassänger och andra faciliteter och aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Mer information om hotellet Stäng
Info

11 pooler och 7 vattenrutschbanor – Underhållning och aktiviteter – Ultra All Inclusive – Gratis internet
Strand 0 m – Belek 2 km – Antalya 45 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum