Aloe Hotel Grekland Rhodos Faliraki
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Aloe Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kalithies Ave, Rodos, 851 00, Rhodos
Hotell beskrivning

Aloe Hotel är ett modernt och exklusivt vuxenhotell, beläget i utkanten av Faliraki. Hotellet är byggt i typisk grekisk stil med fin och elegant inredning. Hela hotellet är ljust och inbjudande och är det perfekta valet för par och vänner som vill njuta av sin semester i vackra omgivningar.

 

Här finns ett bra poolområde med pool och solterrass där du kan njuta av solen och en uppfriskande drink i poolbaren. Här finns även möjlighet att köpa tilltugg och lättare rätter under dagen. Föredrar du att ha en helt egen pool är det också möjligt. Falirakis 5 km långa sandstrand ligger ca. 1,5 km från hotellet, och "Faliraki Aquapark", en av Europas största vattenparker, som är ett paradis för alla vattenglada.

 

Faliraki har ett stort utbud av matställen – från mysiga tavernor till internationella restauranger. Faliraki är också känt för sitt sprudlande nattliv, och här kan ni festa till det till den ljusa morgonen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Deluxerum

Moderna och ljusa rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Premiumrum med privat pool

Moderna och ljusa rum för 2 personer. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack och terrass med direkt tillgång till privat pool. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Vuxenhotell 17+ - Pool – Möjlighet för privat pool – Gratis internet
Strand 1,5 km – Faliraki centrum 1,5 km – Rhodos stad 13 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum