Almyrida Village And Water Park Hotel Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Almyrida Village And Water Park Hotel
TrustYou Tooltip Text
Almyrida Apokoronou. 73008 Chania, Crete
Hotell beskrivning

 Härligt hotell omgivet av olivlundar

 

Härliga Almyrida Village And Waterpark Hotel är beläget i vackra omgivningar på en sluttning och här trivs hela familjen. Här bor du i närheten av den mysiga lilla byn Almyrida där det finns ett par stormarknader, kaféer och krogar.

 

Hotellet erbjuder ett bra poolområde med solterrass, pool med vattenrutschbana och barnpool med två små vattenrutschbanor för de minsta. Utmana den du tycker om på en tennismatch på en av hotellets tennisbanor. Barnen kan leka och träffs nya vänner på lekplatsen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna utrymmen. Var medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum 2 personer

Snyggt inredda rum med möjlighet för en extrabädd på en tältsäng. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, telefon, kassafack (extra avgift), litet kylskåp, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett och hårtork.

 

Superiorrum 2 personer

Snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd på tältsäng. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, luftkonditionering, TV, telefon, kassafack (extra avgift), litet kylskåp och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett, telefon och hårtork.

 

Familjerum 3 vuxna + 2 barn

Snyggt inredda rum för högst 3 vuxna och 2 barn. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, luftkonditionering, TV, telefon, kassafack (extra avgift), litet kylskåp och balkong eller terrass. Badrum med badkar, toalett, telefon och hårtork.

 

Svit 3 vuxna + 2 barn

Trevligt inredda rum för max 2 vuxna och 3 barn. Alla rum innehåller ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt vardagsrum med möjlighet till upp till 3 extrabäddar, luftkonditionering, TV, telefon, kassafack (mot avgift), minikyl och balkong eller terrass. Badrum med duschkabin, toalett, telefon och hårtork.

Måltider

Halvpension

Frukost                 07:30 – 10:00    (Kaffe, te, juice inkl.)

Middag                 19:00 – 21:00     (Drycker ej inkl.) 


Under lågsäsong serveras alla måltider portionsvis.

Service mot kostnad

Hyra pool- och strandhandduk: Ca. 2 euro styck. Utbytbar mot en kostnad på 1 euro. 

Kassafack: Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Övrig information

Hotellet är en bra utgångspunkt för vandring i området. Tennis mot avgift. Kassafack mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Vackra och lugna omgivningar Pool Barnpool Gratis internet på allmänna områden Strand 500 m Lokalt centrum (Almyrida) 300 m Chania 20 km  Chania flygplats ca 33 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum