Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Grekland Rhodos Ixia
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Akti Imperial Deluxe Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Ialisou, Ialisos 851 01, Rhodos
Hotell beskrivning

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa är ett Ultra All Inclsuive hotell som består av två byggnader med ett perfekt läge precis vid stranden i Ixia. Akti Imperial Deluxe Resort & Spa ger dig och din familj ett fint tillfälle för en oförglömlig semester i vackra omgivningar.

 

Hotellet har ett härligt poolområde med två pooler med en “Lazy river style pool” som rinner in i huvudpoolen. Det finns också en pool med en mer lugn och avslappnande atmosfär för den som hellre vill njuta av solen på en solstol och bara koppla av. De allra yngsta gästerna kan plaska och ha kul i barnpoolen med minirutschbana. Från poolområdet går en tunnel som snabbt och säkert tar er till stranden.

 

Hotellets animationsteam anordnar under högsäsong aktiviteter och underhållning för hela familjen. Varför inte tävla i beachvolleyboll eller dart medan de yngre mellan 4-12 år leker i miniklubben (ej skandinavisktalande). På dagtid arrangeras lekar och aktiviteter vid poolområdet och vissa dagar är det kvällsunderhållning. Unna dig ett besök på hotellets spa-avdelning för lite extra lyx som erbjuder både inomhuspool, fitnessrum och en rad olika behandlingar (mot avgift). Hotellet erbjuder också escape room, 7D-biograf och spelrum (extra avgifter).

 

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa ingår mat och dryck under dygnets alla timmar och hotellet har hela fyra olika temarestauranger som kan nyttjas en gång under vistelsen. Det finns också flera olika barer som serverar läskande drycker.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Fina rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, kassafack, minibar (innehåller öl, vin, läsk och vatten och fylls på dagligen), vattenkokare och balkong. Badrum med badkar/dusch, toalett, hårtork och tofflor.

 

Panoramarum

Fina rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, kassafack, minibar (innehåller öl, vin, läsk och vatten och fylls på dagligen), vattenkokare och balkong. Badrum med badkar/dusch, toalett, hårtork och tofflor. Dessa rum har direkt havsutsikt.

 

Suiterum

Fina rum för högst 4 personer. Rummen ett sovrum som innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med två bäddsoffor, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, kassafack, minibar (innehåller öl, vin, läsk och vatten och fylls på dagligen), vattenkokare och balkong. Badrum med badkar/dusch, toalett, hårtork och tofflor.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

07:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 22:00

Jolly Chef - Snacks

10:00 – 24:00

Oliver´s Chef - Snacks

10:00 – 24:00

Express Restaurant – Night snacks

22:00 – 06:30

 

Dryck

Pool Bar The Jolly Bartender

10:00 – 00:00

Pool Bar H2 Bar

10:00 – 00:00

Main Bar

10:00 – 01:00

Lobby Bar

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

 

 

A’la carte Temarestauranger – ett besök per vistelse ingår. Reservation krävs.

Asterias – Fisk och skaldjur

19:00 – 21:30

Red Elephant - Asiatisk

19:00 – 21:30

Lukulus - Grekisk

19:00 – 21:30

Marco Polo - Italiensk

19:00 – 21:30

 

 

Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice, specialkaffe, behandlingar i spa-centret, vattensportaktiviteter på stranden och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Var uppmärksam på att följa hotellets klädkod vid middag.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong eller när vädret inte tillåter konstant användning. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Flera pooler – Barnpool – Gratis internet – Ultra All Inclusive - Tennisplan
Privat strand 100 m – Ixia centrum 200 m – Rhodos stad 4 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum