Villa Sonata Hotel - Litet lägenhetshotell med Roof Bar & 360graders utsikt över Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Villa Sonata Hotel
TrustYou Tooltip Text
Damlatas Cad. Seral Sok. No 31, 07400
Hotell beskrivning

Mysigt hotell med fantastisk utsikt


Villa Sonata är ett litet och trevligt lägenhetshotell som genom åren har blivit väldigt populärt bland skandinaviska gäster. Hotellet ligger på borgklippan, vilket innebär att du på hotellet har en fantastisk utsikt över Alanya.

 

Här finns det två poolområden, en med barnpool och en som främst används av de vuxna gästerna. Du hittar även en trevlig restaurang som serverar både turkiska och internationella rätter. Hotellet har också ett spacenter, här kan du betala för en härlig stund av hamam, jacuzzi eller massage. Bara en kort promenad från hotellet hittar du centrum och den härliga Kleopatrastranden.

 

Gratis internet är tillgängligt i lobbyn. Observera dock att anslutningen är både instabil och långsam och att det därför inte går att streama filmer etc.


Hotellet rekomenderas inte för fuktionshindrade eller familjer med små barn eftersom vägen till hotellet är väldigt brant. Den branta backen upp till hotellet innebär att transerbussen inte stannar utanför hotellet utan du får gå de sista 20 meterna själv. 

Rums information

Tvårumslägenhet (Suite rum)

Fint inredda tvårumslägenheter för upp till 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa i ett kombinerat vardagsrum  / sovrum med ett öppet kök, samt ett badrum med dusch, toalett och hårtårk. Rummen är utrustade med den nödvändigaste köksutrustningen, vattenkokare, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack och har en balkong.

 

Tvårumslägenhet (Panoramic Suite)

Fint inredda tvårumslägenheter för upp till 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa i ett kombinerat vardagsrum  / sovrum med ett öppet kök, samt ett badrum med dusch, toalett och hårtårk. Rummen är utrustade med den nödvändigaste köksutrustningen, vattenkokare, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack och har en balkong.

 

Studiolägenhet (Standardrum)

Fint inredda lägenheter för upp till 2 personer med ett sovrum. Alla lägenheter har ett kombinerat sovrum och vardagsrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett badrum med dusch, toalett och hårtårk. Rummen är utrustade med den nödvändigaste köksutrustningen, vattenkokare, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack och har en balkong.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

Frukost : 08:00 - 10:00
Lunch : 12:30 - 14:30
Middag : 19:00 - 21:00
Bar : 10:00 - 22:00
 

Frukost eller All Inclusive finns att köpa till vid bokning av resan. 

Övrig information

Var uppmärksam på att pooler, takterrassen och det turkiska badet (hamam) inte är öppet mellan den 31 oktober till den 1 april. Utomhusrestauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen och öppetider kan ändras utan att Turkietresor informeras. Måltiderna serveras från buffén eller à la carte-menyn, beroende på antal gäster. Importerad dryck, dryck i flaska, färskpressad fruktjuice och special kaffe ingår inte i All Inklusive konceptet. Ingen servering av alkohol till personer under 18 år. 

Service mot kostnad

Luftkonditionering:              Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Kassafack:                            Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

 Pool  Barnpool  RestaurangBar Gratis internet i lobby
 Kleopatrastranden 300 m  Alanya centrum 300 m


Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum