Sunlight Garden Hotel Turkiet Antalya-området Side
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Sunlight Garden Hotel
Side, 1060. Sk. No:1, 07330 Manavgat/Antalya
Hotell beskrivning

Perfekt All Inclusive-hotell för storfamiljen


Detta trevliga All inclusive-hotell är perfekt för stora familjer. Ett vackert hotellområde där apelsin- och olivträd får alla att känna sig hemma. Hotellet består av flera byggnader runt två stora solterrasser. Här bor ni bekvämt med Enkel All Inclusive.

 

På Sunlight Garden finns två pooler, två separata barnpooler och en pool med vattenrutschbanor. Föredrar du att bada i saltvatten ligger stranden ca. 500 från hotellet. Under högsäsong arrangerar hotellet gratis transferservice tre gånger om dagen.

 

Hotellet har en internationell miniklubb för barn i åldern 4-12 och här finns det också en lekplats. För de äldre finns det möjlighet att spela både bordtennis och biljard. Vill man hellre ta det lugnt finns det ett litet hamam på hotellet.

 

Observera att hotellet inte har någon hiss.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Tvårumslägenhet

Trevligt inredda lägenheter med två rum för högst 3 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med en bäddsoffa. Lägenheterna innehåller telefon, TV, luftkonditionering, kassafack, vattenkokare, minikylskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Trerumslägenhet

Trevligt inredda trerumslägenheter för högst 6 personer. Alla lägenheter är inredda med två sovrum, vardera med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat sovrum och vardagsrum med en bäddsoffa. Lägenheterna innehåller telefon, TV, luftkonditionering, kassafack, vattenkokare, minikylskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

 

Frukost

07:30 – 10:00

Lunch

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

16:00 – 17:00

Glass

13:30 – 15:30

Bar

10:00 – 23:00

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Övrig information

Kassafack mot kostnad. Turistområde med genomfartstrafik kan uppfattas som störande. Ingen hiss. Miniklubben är öppen några timmar för- och eftermiddag. Massage och behandlingar i hamamet mot avgift. Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, cocktails, färskpressad juice och specialkaffe ingår inte i All Inclusive-konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Uteservering, bar, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong eller när vädret inte tillåter ständig användning. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpool Vattenrutschbana Gratis internet
Strand ca. 500 m Side centrum ca. 2 km 

 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum