Suite Laguna Hotel Turkiet Antalya-området Antalya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Suite Laguna Hotel
TrustYou Tooltip Text
Hotell beskrivning

Observera att vi inte har guider i Antalya. Våra guider i Side och Alanya kan kontaktas per. telefon.


Suite Laguna Hotel är ett mindre 3-stjärnigt hotell med ett bra läge i närheten av både strand och stad. Hotellet passar perfekt för alla som vill upptäcka vad Antalya stad har att erbjuda. 

 

Vid hotellets poolområde finns plats för både långa dagar i solen och svalkande dopp i poolen. Runt poolen finns solstolar och för de minsta finns en separat barnpool att plaska i. Här finns också en poolbar där man kan köpa svalkande drycker och en trevlig restaurang som serverar enklare måltider.

 

I området runt hotellet finns flera mysiga restauranger och små lokala butiker. Om du vill utforska Antalyas många kulturella och historiska sevärdheter kan du enkelt ta dig runt med kollektivtrafiken.

 

 Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum

Trevliga rum för 2 personer med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar och fransk balkong. Badrum med toalett, hårtork och dusch.

 

Junior Suite

Trevliga rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd för 1 barn. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med en soffgrupp. Dessutom har rummen TV, telefon, luftkonditionering och minibar. Badrum med toalett, hårtork och dusch.

 

Familjesuite

Trevliga rum för 4 personer med två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum och ett vardagsrum med en soffgrupp. Dessutom har rummen TV, telefon, luftkonditionering, minibar och balkong. Badrum med toalett, hårtork och dusch. 
Måltider

Inga måltider ingår.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Barnpool – Restaurang – Poolbar - Gratis internet
Avstånd till strand 1,1 km – Antalya centrum 500 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum