Kleopatra Royal Palm Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Kleopatra Royal Palm Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kizlarpinari Mah. Ataturk Cad. H. Senli Sk. No:3/A Alanya / Antalya
Hotell beskrivning

 Trevligt All Inclusive-hotell nära Kleopatrastranden

 

På Kleopatra Royal Palm trivs alla som vill ha nära till både den vackra Kleopatrastranden och Alanyas livliga centrum. Här bor du bekvämt med enklare All Inclusive så du kan lämna all vardagsstress hemma.

 

Poolområdet lockar både till sköna simturer och lek och bus. Här kan du spendera lata dagar på en solstol i skuggan av ett parasoll eller ta ett svalkande dopp i någon av de tre poolerna. De allra minsta barnen kan plaska i barnpoolen medans de lite äldre kan roa sig i poolen med vattenrutschbana. Önskar man att ta ett dopp i Medelhavet är det bara att korsa den enkelriktade vägen för att komma till Kleopatrastranden.

 

Unna dig något extra och besök hotellets spa-avdelning där du kan njuta av en massage eller skrubbas i det turkiska badet. För den aktive finns det möjlighet att spela bordtennis, dart, biljard och volleyboll i trädgården. Hotellet anordnar också kvällsunderhållning ett par dagar i veckan under högsäsong.

 

Observera att grannhotellet renoveras under vintern, vilket kommer att orsaka byggbuller, även i rummen.


Trådlöst internet finns tillgängligt mot avgift. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum 2 personer

Trevliga rum inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar / en dubbelsäng och en enkelsäng, minibar, luftkonditionering, telefon, TV, kassafack och balkong. Badrum med dusch/badkar, toalett och hårtork.

 

 

Familjerum 2-4 personer

Trevliga rum med möjlighet för två extrabäddar på bäddfåtöljer. Rummen är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, minibar, luftkonditionering, telefon, TV, kassafack och balkong. Badrum med dusch/badkar, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

Frukost

08:00 – 10:00

Snack

10:00 – 12:30 & 14:00 - 17:00

Lunch

12:30 – 14:00

Kaffe och kaka

17:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:00

 

Poolbar

10:00 – 23:00

Övrig information

Byggt 2003 och renoverat 2012. Kassafack och minibar mot avgift. Färskpressad fruktjuice, specialkaffe, drycker på flaska, cocktails, glass och importerade drycker ingår inte i All Inclusive konceptet. Alla behandlingar på spa-avdelningen mot kostnad. Biljard mot avgift. Solstolar, parasoll och All Inclusive på stranden är mot extra kostnad. Drycker mot avgift efter kl 23:00. Ingen alkoholservering för personer under 18 år. Pool, utomhusrestaurang, bar och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Internet: Ca. 13 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Restaurang Bar
Avstånd till Kleopatrastranden 50 m Alanya centrum 1 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum