Gerona Mare Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Gerona Mare
Hotell beskrivning

 Trevligt lägenhetshotell i lugna omgivningar

 

På lägenhetshotellet Gerona Mare bor du nära stranden i Gerani i lugna och vackra omgivningar. Hotellet passar perfekt för er som vill ha ett lugnare tempo och bara koppla av på semestern. Starta dagen med frukost på balkongen innan ni ger er ut för att upptäcka vad  Gerani har att erbjuda.

 

Hotellets trevliga poolområde är omgiven av en solterass och en gräsmatta. Här finns gott om plats för både sköna simturer och lata dagar på en solstol. För de yngsta gästerna finns en barnpool att leka och plaska i. En kort promenad från hotellet ligger stranden där du kan njuta av sköna dagar i solen och salta bad i det kristallklara vattnet.

 

Den mysiga lilla staden Gerani erbjuder ett bra urval av traditionella tavernor och mysiga butiker. Platanias ligger endast 3 km bort om ni vill ha ett större utbud av restauranger, barer och butiker. Lockar Chania är det enkelt att ta sig dit med lokalbuss eller taxi.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiolägenhet 2 personer

Ljusa och fina enrumslägenheter med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Ljusa och fina tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, luftkonditionering, pentry med nödvändig köksutrustning och en balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:                       Ca. 7 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.


De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Övrig information

Strandområde med lokaltrafik. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Gratis internet  Strand 70 m
Lokalt centrum (Gerani) 300 m Chania 15 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum