Club Sidar Apart- Ett mysigt lägenhetshotell i Alanya centrum
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Club Sidar Apart
TrustYou Tooltip Text
Saray Mah. M.Şükrü Ulusoy Cad. No.24 07400
Hotell beskrivning

Centralt lägenhetshotell för hela familjen


Club Sidar är ett väldigt centralt lägenhetshotell med bara 250 meter till Kleopatrastranden och 500 meter till Alanyas centrum som är fyllt med restauranger, barer och butiker för shoppingsugna. Hotellet består av tre byggnader runt omkring ett stort poolområde med en fin solterrass, pool, barnpool samt en pool med två vattenrutschbanor. Här finns också turkiskt bad med möjlighet till massage mot en extra kostnad, en minimarket samt ett konferensrum.


Alla lägenheterna har ett pentry där du kan tillaga enkla måltider om du inte känner för att äta ute, annars finns möjligheten att köpa mat i hotellets restaurang eller ta en drink i poolbaren. Hotellet arrangerar kvällsunderhållning, deltagande mot en avgift.  


Internet är tillgängligt i lobbyn, poolområdet och i lägenheterna mot betalning. Observera dock att anslutningen är både instabil och långsam och att det därför inte går att streama filmer etc.


Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.

Rums information

Tvrårumslägenhet

Hotellets tvårumslägenheter är enkelt inredda för upp till 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt två bäddsoffaor i ett kombinerat vardagsrum  / sovrum med kök. Rummen är utrustade med den nödvändigaste köksutrustningen, TV, telefon, luftkonditionering och kassafack samt ett badrum med dusch, toalett och hårtårk. Alla rum har en balkong.

Mat / Dryck Koncept

Frukost eller halvpension finns att köpa till vid bokning av resa.

Övrig information

Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:     Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Kassafack:                   Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

 Pool  Barnpool  RestaurangBar Vattenrutschbanor  Internet mot betalning
• Kleopatrastranden 250 m  Alanya centrum 500 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum