Sırma Hotel Turkiet Antalya-området Side
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Sırma Hotel
Side, Özal Cd. 624 Sok., 07330 Manavgat
Hotell beskrivning

Sirma Hotel är ett fint familjehotell beläget nära Sides mysiga centrum. Hotellet har totalt 42 familjerum med plats för 4 vuxna och ett barn (upp till 11 år), och är därför idealiskt för barnfamiljer.

 

Här finns ett mysigt poolområde med pool och barnpool som erbjuder många timmars skoj i vattnet. Hotellets privata strand ligger bara en kort promenad från hotellet, och här kan gästerna på Sirma Hotel fritt använda solstolar och parasoller.

 

6 dagar i veckan arrangerar hotellets underhållningsteam dagaktiviteter och kvällsunderhållning. Det finns också en miniklubb och en lekplats för barn i åldrarna 4-12 (här talas inte skandinaviska). I SPA-centret finns möjlighet att skämma bort dig själv - det finns både hamam, bastu och möjlighet till massage (alla behandlingar mot avgift).

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn. Tänk dock på att uppkopplingen är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Trevligt inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrasäng. Rummet innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot extra avgift), minibar (innehåller 2 flaskor vatten vid ankomst) och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.

 

Familjesvit

Trevligt inredda rum för max 4 vuxna och 1 barn. Rummet innehåller ett litet sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med möjlighet till en extrasäng för ett barn. Dessutom innehåller rummet TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot extra avgift), minibar (innehåller 2 flaskor vatten vid ankomst) och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider

Frukost

07:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Kaffe/te och kaka

15:30 – 16:30

Middag

18:30 – 21:00

 


Barer 

Lobby Bar

10:00 – 23:00

Beach Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importerad alkohol, färskpressad fruktjuice, drycker på flaska, strandvattensporter och vissa faciliteter (inklusive biljard) ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

Pool- och strandhanddukar kan hyras mot en avgift.

 

Hög musik från animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram kommer att förekomma.

 

Utomhuspooler, restauranger och barer kan vara stängda under lågsäsong eller när vädret inte tillåter. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Barnpool – All Inclusive – Gratis internet i lobbyn - Strand 10 m – Side 2 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum