New Garden Luna Apart Turkiet Antalya-området Side
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
New Garden Luna Apart
Hotell beskrivning

New Garden Luna Apart är ett mysigt lägenhetshotell där du kan välja mellan att bo i hotellrum eller lägenhet. Här bor du på promenadavstånd till stranden, och endast 2 km ifrån Sides charmerande, gamla stadsdel där du finner ett stort utbud av både restauranger och butiker.

 
Hotellet består av två byggnader som omges av gröna träd, buskar och färgglada blommor. Här finns ett mysigt poolområde med solterrass, pool och barnpool.

 

 
Alla lägenheterna är inrett med pentry, som ger friheten till att själv kunna tillaga enklare måltider, när hungern kallar. Det är naturligtvis också möjligt att köpa goda maträtter på hotellets egen restaurang. Mot kvällen kan du passa på att njuta av uppfriskande drinkar i poolbaren.

 
Trådlöst internet finns tillgängligt mot avgift. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil och att det inte är möjligt att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiorum

Trevliga rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minikyl, luftkonditionering (mot avgift), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga lägenheter för högst 4 personer. I lägenheterna finns det ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum med öppet kök och två bäddsoffor. I lägenheterna finns det ett pentry med enkel köksutrustning, TV, luftkonditionering (mot avgift), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag, som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering: Ca 7 euro per dag, som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Poolbar Restaurang Internet
Avstånd till strand 1 km Side centrum 2 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum