Louis St Elias Resort Hotel Cypern Cypern Protaras
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Louis St Elias Resort Hotel
PROTARAS CYPRUS Visa på karta
Hotell beskrivning

Observera att vi inte har guideservice på Cypern.

 

Louis St Elias Resort är ett familjevänligt All Inclusive-hotell beläget på en höjd i Protaras. Här finns flera pooler, vattenrutschbanor och aktiviteter för hela familjen. Här trivs både stora och små och hotellet är ett paradis för alla som gillar att bada.

 

Hotellet har flera pooler att välja mellan och vattenrutschbanor för både stora och små. Här finns en pool med en mer lugn och avslappnande atmosfär och en jacuzzi för endast vuxna. De allra yngsta gästerna kan plaska och leka vattenlekar i barnpoolen. För den som föredrar salta bad erbjuder hotellet en gratis shuttlebuss till stranden och Protaras.

 

Hotellet har en spa-avdelning med många möjligheter att skämma bort sig själv och för de aktiva resenärerna finns ett litet gym och en tennisplan. Hotellets animationsteam anordnar under högsäsong aktiviteter och underhållning för hela familjen. De yngre gästerna kan leka och träffa nya vänner i den internationella miniklubben (ej skandinavisktalande personal) eller på lekplatsen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt mot en avgift. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Superior Studiorum

Fint inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minikylskåp, mikrovågsugn, luftkonditionering, kassafack och en balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Svit med 1 sovrum

Fint inredda rum för 4 personer. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor TV, telefon, minikylskåp, mikrovågsugn, luftkonditionering, kassafack och en balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Svit med 2 sovrum

Fint inredda rum för 6 personer. Alla rum har två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i vardera rum samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor TV, telefon, minikylskåp, mikrovågsugn, luftkonditionering, kassafack och en balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

08:00 – 10:00

Lunch

12:45 – 15:00

Middag

19:00 – 21:00

Yummy Corner Barnbuffé

19:00 – 21:00

Snacks

10:00 – 12:00 och 15:00 – 18:00

Kaffe, te och kakor

16:00 – 17:00

Enkelt kvällssnacks

22:00 – 00:00

Taverna Meze by Elliniko *

19:00 – 22:00

 

*Bordsreservation krävs.

 

Dryck

Jacaranda Bar

10:00 – 00:00

Pool Bar

10:00 – 00:00

 

 

Importerad alkohol, specialkaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i spa-centret mot avgift. Underhållning och aktiviteter 6 dagar i veckan.

 

Pool- och strandhanddukar kan lånas mot deposition

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

  

Uteserveringar, barer, pooler, strand och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Vattenrutschbanor Gratis Internet
Avstånd till strand 2 km Protaras centrum 1 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum