Long Beach Harmony Resort – För dig som vill ha allt du behöver på hotellet
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Long Beach Harmony Hotel & Spa
Türkler Mah. Akdeniz Bul. No:26, Alanya Visa på karta
Hotell beskrivning

Long Beach är ett stort resort-hotell i Türkler, ca. 20 km väster om Alanya. Här finns ett stort utbud av faciliteter, aktiviteter och restauranger och hotellet är därför ett självklart val för familjer som planerar att tillbringa en stor del av semestern på hotellet. Det finns flera pooler för både barn och vuxna, en saltvattenpool, en pool med flera vattenrutschbanor och en barnpool med rutschkanor för de yngsta resenärerna.

 

SPA-avdelningen erbjuder en mängd olika behandlingar (mot avgift). Här kan du tvättas enligt alla konstens regler i det turkiska badet, koppla av i bastun och få olika typer av massage. Det finns också en miniklubb för barn i åldrarna 4-12 år (skandinaviska talas ej) och en liten nöjespark med en karusell, radiobilar, ett minitåg och pariserhjul. Både dagtid och kvällstid arrangerar hotellets personal olika aktiviteter för både barn och vuxna och på kvällarna kan man vänta sig olika former av underhållning. Hotellet har även en egen nattklubb där festprissarna i sällskapet kan avrunda kvällen.

 

Var uppmärksam på att vissa faciliteter ligger på grannhotellet Long Beach Resort & Spa.


Trådlöst internet finns tillgängligt. Var dock medveten om att anslutningen ofta är mycket instabil och att det sällan är möjligt att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum

Moderna och elegant inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller vatten / mineralvatten), kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett, telefon och hårtork.

 

Swim-up rum

Moderna och elegant inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller vatten / mineralvatten), kassafack och terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett, telefon och hårtork. Från terrassen är det direkt tillgång till poolen.

 

Swim-up Familjerum Dublex

Moderna och elegant inredda rum för 4 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla familjerum består av ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och en bäddsoffa, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller vatten / mineralvatten), kassafack och terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett, telefon och hårtork.

 

Familjerum

Moderna och elegant inredda rum för 4 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla familjerum består av ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett sovrum med två enkelsängar eller en våningssäng, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller vatten / mineralvatten), kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett, telefon och hårtork.

 

Ekonomirum

Moderna och elegant inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller vatten / mineralvatten), kassafack och fransk balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett, telefon och hårtork. 

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

Måltider

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

12:00 – 17:00

Gözleme

11:00 – 17:00

Patisserie

11:00 – 18:00

Glass

14:30 – 16:30

 

Dryck

 

Terazza Bar

16:00 – 00:00

Lobby Long Bar

10:00 – 02:00

Sense Pool Bar

10:00 – 17:00

Stage Snack Bar

10:00 – 18:00

Costa Dock Bar

10:00 – 17:00

Aqua Amphi Bar *

10:00 – 23:15

Tropicana Disco Bar *

23:20 – 02:30

Mare Snack Bar *

10:00 – 00:00

Blend kaffe och glass (mot avgift)

10:00 – 00:00

 

*Kan besökas när Long Beach Resort & SPA är öppet.

 

À la carte restauranger (mot avgift, reservation krävs)

Escargot Restaurang (fransk)

19:00 – 21:00

Hünkar Restaurang (turkisk)

19:00 – 21:00

Costa Restaurang (medelhavsmat)

19:00 – 21:00

 

 

Importerad alkohol, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice, behandlingar i spacentret, motoriserade vattensporter, uthyrning av tennisracketar och bollar och vissa faciliteter (inklusive bowling och biljard) ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Strandhanddukar lånas ut mot deposition.

 

Vissa pooler är uppvärmda i lågsäsong. Pirate aquapark, main aquapark och pirate aqua tower är endast i bruk när Long Beach Resort & Spa är öppet. 

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Saltvattenpool - Barnpool - Vattenland - ​Gratis internet
Strand 0 m. - Alanya centrum 20 km.

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum