Kiwi Apartments Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Kiwi Apartments
TrustYou Tooltip Text
Drakonianou, Kato Daratso - Agioi Apostoloi Chania - Crete, Greece
Hotell beskrivning

 Mysigt lägenhetshotell i lugna omgivningar

 

I härliga Agii Apostoli ligger det mysiga och enkla lägenhetshotellet Kiwi Apart. Här trivs alla som vill både vill spendera lata dagar på stranden och njuta av allt Agii Apostoli har att erbjuda. Hotellet ligger i vackra och lugna omgivningar och personalen får alla att känna sig välkomna.

 

Det lilla poolområdet bjuder in till både avkoppling och svala bad. Här kan du njuta av dagen på en solstol med en svalkande dryck från poolbaren medans de allra minsta plaskar i barnpoolen. Blir du hungrig serverar restaurangen snacks och enklare maträtter. En kort promenad från hotellet ligger den härliga sandstranden där ni kan spendera långa dagar i solen med salta bad och lek i vattenbrynet. I området runt hotellet ligger det flera traditionella tavernor, mysiga restauranger och små butiker.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiolägenhet 2 personer

Snyggt inredda enrumslägenheter med möjlighet till en extrasäng på en bäddsoffa. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar och en bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack och pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Snyggt inredda tvårumslägenheter med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

 

 

Övrig information

Kassafack mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Gratis internet
Strand 200 m Lokalt centrum 100 m Chania 4 km

 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum